vineri, aprilie 09, 2010

Noi Recorduri Mondiale!

Vedem si azi cam ce le-a mai trecut prin cap oamenilor de rand, ca ar putea face ca sa intre si ei in Cartea Recordurilor.

Anul acesta australianul Jarryd Rubinstein a reusit un nou record mondial, realizand 25 de ridicari pe bara cu ajutorul muschilor mainii. Vedem mai jos inregistrarea:



Trecem la un alt record acum. In februarie, voluntarii de la studiourile Disney au realizat o mega structura doar din conserve. Recordul omolgat in Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista, Florida, SUA a avut la baza nu mai putin de 115 527 conserve de tot felul. Ce a iesit? Vedem in continuare:



Urmatorul record este unul de exceptie.... E arta adevarata! Protagonista Karol Meyer, supranumita si Karol Fish pentru excelentele abilitati in freediving a stabilit un nou record mondial de stat sub apa fara sa respire. ATENTIE, nu incercati sa doborati recordul simpaticei brazilience pentru ca veti reusi acest lucru doar dupa ani de antrenamente.
18 minute si 32 de secunde e recordul acesteia. Vedem imagini:



Trecem acum in Mexic unde avem 2 protagonisti ce au intrat in cartea recordurilor, Francisco Petatan si Joana Salinas. Recordul stabilit de acestia in Acapulco, Guerrero, Mexic, a fost unul special, 35 de ore de dans neintrerupt, in cuplu. Priviti-le fetele dupa cele 35 de ore de dans....




Ramanem tot la muzica pentru un record din partea americanului Randall Padilla. A reusit la chitara nu mai putin de 23 de note muzicale intr-o singura secunda... Wow... :)



Incheiem cu ceva culinar...
Intr-o statiune din alpii francezi pe 29 Ianuarie anul acesta, cativa studenti au intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare portie de cartofi gratinati ce a cantarit 3010 kg. Monstrul culinar a fost preparat intr-o tigaie construita special ce a masurat 10 metri in lungime si 2 metri in latime. Reteta a inclus 2700 de cartofi, 300 kg de crema si 10 kg de usturoi. Pofta buna!



Luni voi avea o noua editie cu recorduri mondiale de aceasta data o editie mai speciala deoarece ne priveste pe noi romanii in mod direct, pentru ca sunt cele mai bune recorduri mondiale realizate de romani, asa ca daca sunteti interesati de acest subiect, reveniti luni pe Recomandarea Zilei pentru a vedea cele mai tari recorduri mondiale cu romani.


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare! Mi-a placut la nebunie aia cu 23,5 de beat-uri pe secunda..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România