marți, aprilie 28, 2009

Pastila zilnica de ras - Om vs masca

Orice copil isi iubeste nespus de mult mama si tata.
Sau nu...?! Discutabila faza.
Dar se presupune ca atunci cand te vede copilu` e in culmea fericirii. Exact asa si e, vedem mai jos:E clar, copii din ziua de azi il iubesc pe lupu` cel rau; prea mult Jetix strica. :))

Dar asta nu e tot, mergem pe aceeasi idee, cu masca fara masca... si riscurile jocului.Un schelet pe moto langa un cimitir, in plimbarea de seara!Iar de Halloween....
Sa speriem fetitele...Iar la final... folositi scarile.:))) Toata lumea rade! :)))

Pentru vremuri de criza!

Ceea ce ve-ti vedea ar putea sa le dea de gandit unora, astfel ca maine nu ar fi exclus sa vedem si pe strazile, pietele sau garile noastre astfel de oameni.
Bine... tre sa recunoastem ca la noi inca lumea nu e obisnuita nici cu Free hugs, adicatelea cu imbratisarile gratuite (ceea ce nu le-ar strica personajelor cu sufletul emo) iar ca sa mai si platesti pentru ele atunci e culmea culmilor la culme. Ete nahh... sau poate ma insel.
Ghici cati dolari poti face intr-o ora daca pui taxa de 2 dolari la imbratisare? Asta n-ar fi nimic daca tipu` nostru ar fi fost singur in breasla dar cand furi painea de la gura celui care ofera imbratisari gratuite atunci e chiar bai mare. Pe deasupra sa-l mai si intreci.
Urmarim clipul si daca vreti comentati!Eh... mama ei de treaba nici macar o imbratisare gratis nu mai e la moda doar daca o vinzi si se zice ca sunt vremuri de criza!

Nu... asa ceva nu!

Nimic nu e mai dezgustator si scarbos pe lumea asta decat sa te asezi pe un scaun, bancheta... intr-un mijloc de transport in comun si sa dai cu mana peste fel de fel de substante... lichide, solide sau ma rog se poarta, cu nasu` in alea gazoase! Bai frate da serios de nu tre sa porti masca de gaze, fie pentru ca nu se spala, fie pentru ca beau si fumeaza iar pe ultimul metru inainte de a intra in ,,caruta,, mai trag 10 fumuri sa le ajunga pana acasa si ghici unde respira? Normal in fata calatorilor de parca ar fi ei cei ce anunta la Vatican inscanaurea unui papa iar daca mai trag o dusca, un mizilic acolo ca un fel de incarcare de baterii, atunci mirosul, senzatia este extraordinar de imbietoare sa treci la un alt nivel, icter-hepatita sau in cel mai fericit caz, lesin sau mancare la rate.
Asa ca ar trebui sa te doara undeva de indemnul autoritatilor, acela de a folosi mijloacele de transport in comun si nu masina personala. Da ce ei circula sa-si bage mana in flegma, cleiul din urechi sau mucii altuia?! Nu... si atunci!?
Aviz amatorilor de asemenea pasiuni! Cineva va vede, daca nu tocmai cineva cu o camera de filmat atunci cu siguranta Doamne-Doamne si roata se va intoarce ca se pune in practica vorba Dupa fapta si rasplata! sau Cum dai asa primesti! De civilizare nici nu se pune problema in cazul acestor specimene, deci ne-a ramas singura cale de atac, amenintarea cu Doamne-Doamne dar poate ii doare undeva de asa ceva.....O mica mentiune, la noi e si mai si ca in Asia.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România