joi, mai 07, 2009

Pastila zilnica de ras!

Si azi va invit sa radeti cu ultimele noutati...
Va plac Mondenii?!
Eh... atunci iata fragmente de la filmare. Making of Mondenii.Trecem acum in domeniul auto pentru a vedea cea mai tare blonda din lume la ora actuala.
Totul s-a petrecut acum cateva zile pe o ploaie intensa.Nu stia sau nu putea sa se fereasca de stropii obraznici de ploaie?!

Cum te-ai simti daca ai fi oprit in trafic de un politist care iti cere telefonul sa dea un telefon si uita de el?!Cea mai noua metoda antifurt auto!Iar pe final va invit sa va testati abilitatile de comunicare in engleza.
Aviz Irakienilor.... Faza totala! :))+ un Bonus pentru iubitorii de animale, incepem cu.. pisici:Si continuam cu restu`...

Romanii sunt tari!

Cum ar fi ca peste noapte sa te trezesti si sa vezi ca vechea ta Dacie 1310 este o super masina turbo sau ca LADA bunicului e complet tunata? In cazul asta pregateste-te de fortele Gravitationale... :))


Recomandarea Zilei - 7 mai 2009

Astazi pana la piesa zilnica vreau sa va anunt ca nici fotbalistii italieni nu sunt ingeri pe strazile patriei (lor). Italienii au SS ce avem noi in ziua de azi numit DN, Super Strada, unde ca si la noi in oras limita de viteza e de 50 de Km/h.
Dupa meci fotbalistii se retrag la casele lor pe aceste sosele. Cu ce viteza... vedem mai jos!
Politia e... la meci. :)))Daca am vorbit de fotbalisti, atunci sa vad daca va mai amintiti de piesa asta din 1990.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România