luni, ianuarie 24, 2011

Pastila Zilnica de ras!

Ce vedem azi la pastila zilnica de ras?
Faze funny cu copii... defapt, m-am razgandit! :D
Cu copii bine crescuti, adicatelea cu adulti in toata firea. Credeti ca se lasa mai prejos de copii la nazbatii? Nicidecum... iar imaginile de mai jos sunt suficient de justificative pentru a-mi da dreptate. Si ca sa nu se supere minorii, sunt si cu ei... :))


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Top Ten Hilarious Moments of 2010

Azi la Recomandarea Zilei v-am pregatit un alt top 10 cu cele mai haioase momente reale din viata internautilor.
Privim atent, cu mentiunea ca toate fazele sunt reale si nu sunt nici premeditate prea tare... :))Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Hunedoara de altadata... Anii 1920 - 1990!

Clipul urmator este foarte interesant pentru ca prezinta orasul Hunedoara din anii 20` pana la revolutie.

Poze vechi de arhiva cu municipiul Hunedoara, instantanee unice, originale ce redau exact atmosfera acelor ani, cladiri si oameni.
Cati dintre voi stiu ca centrul actual al orasului era defapt o mlastina sau cati dintre voi stiti ca orasul pe vremea aceea era doar actualul centru vechi?

Populatia venetica... muncitoreasca, sosita dupa al doilea razboi mondial, prin anii 50-60 era cazata in pavilioane construite ca pe vremea comunistilor, stim cum... Parintii si bunicii hunedorenilor, povestesc cu nostalgie de Tabara din Buituri. Acea tabara a construit ceea ce avea sa fie una dintre cele mai mari constructii din toate timpurile Romaniei, Combinatul Siderurgic Hunedoara, sters aproape in totalitate acum de pe fata Pamantului. Ce a mai ramas din el? Ruine ce vor urma si ele sa dispara, lasand loc liber dezvoltarii parcurilor industriale. Se vorbea la un moment dat de impadurirea terenurilor pe care odata era mandria orasului, combinatul. Ar fi fost o idee geniala de lasau macar o parte a combinatului intacta, pentru impatimitii de airsoft. Putea fi pentru ei un loc extraordinar de tragere.

Isi mai aminteste cineva sirena combinatului de la Hunedoara. Nu-ti trebuia ceas... te avertiza la orele 6, 7, 15 si 23. Se auzea Hunedoara mai apoi Calanul... Mie de fiecare data la revelion imi lipseste acel sunet de la CSH... era o bucurie aparte sa ai trecerea dintre ani cu duda combinatului.

In multe instantanee se vede combinatul cu toate furnalele active. Mai tine minte cineva ceata ce se abatea pe noi in momentul cand vantul aducea peste oras fumul dens cenusiu sau multicolor? Culoarea fumului era in functie de minereul folosit la furnale!
Hunedoara a fost unul din cele mai verzi orase din tara daca nu chiar cel mai verde, orasul cu cea mai multa verdeata, parcuri si copaci, o adevarata oaza de verdeata. Tin minte ca intreaga citadela era o imensa padure tocmai pentru a diminua poluarea, iar aceasta padure... era adapostul a stoluri intregi de ciori. Amintindu-ti acum de acele vremuri le compari cu un film de groaza, Invazia ciorilor, de Hitchcock. :))
Toata viata mea am crezut ca Hunedoara avea cele mai multe ciori din lume.
Dupa revolutie toti plopii au fost taiati pentru ca prezentau un real pericol, nu putine au fost cazurile cand plopii au fost doborati de vanturile furtunilor de vara, peste case, masini sau chiar oameni. S-au mai plantat alti arbori in oras? Nu...

Se vede si lacul Cincis din apropierea orasului, cu toata zona de agrement. Pentru necunoscatori... lacul este artificial, nascut peste noapte la ordinul tovarasului Ceausescu, zona a fost inundata controlat, defapt lacul este un muzeu in natura. Pe acea zona era un sat, stramutat obligat-fortat in alta parte. In anii cu seceta cand nivelul lacului este scazut, din lac ies victorioase varfurile caselor si chiar turla bisericii din fosta vatra a satului Teliuc.

In colajul de mai jos vedem si mocanita de la Hunedoara, o alta avere istorica lasata in voia sortii, ce putea deveni si ea o atractie turistica in zilele noastre. Din pacate, intreg traseul a fost dezmembrat... Ce nu s-a luat din orasul asta pentru fier vechi?!

Ce serbari campenesti se trageau la padurea Chizid... La ciuperca...

Priviti cu atentie clipul cap coada, reluati-l mai apoi si opriti playerul la fiecare poza in parte. Incercati sa va dati seama ce zona este aceea din poza respectiva si incercati sa faceti o paralela spre timpurile actuale. Cat de mult s-a dezvoltat orasul!?

Nu putine sunt vocile ce afirma ca atunci... Hunedoara traia, era un oras viu, activ... amintiri frumoase. Privim impreuna imaginile:

Viralul de azi - Sosele de sticla!

Se intampla in America, tara tuturor posibilitatilor, nu ca la noi nu e la fel dar nah... asa se zice ca`s ei mai tari ca toti ceilalti, chiar si la prostie.
Ok, azi la viral despre gheta de pe sosele... Ca o pateste unu` se prea poate ca nu stie, dar frate... cand vezi ca un prost in fata ta nu poate urca panta si ca aluneca pentru ca e iarna si e gheata pe asfalt, de ce pisici te incapatanezi sa te mai avanti? Ca esti tu cel mai tare aventurier din parcare?
Este foarte adevarat ca atunci cand ai cu ce... ai cu ce ca te ajuta caii putere si tractiunea 4x4 dar cand n-ai, te pui cu cei ce pot?
Vedem imaginile, ele sunt cele mai graitoare. :))

Driving in America sau cum se circula in SUA!

Ce credeti...?
Doar soferii romani, sunt tari pe sosele?
Priviti ce fac americanii.
Soferi de clasa Ia.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România