joi, iunie 25, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ma gandeam ce intro sa fac la pastila de azi.
Dar oare mai trebuie vreun cuvant adaugat la clipurile de mai jos?Daca nu v-ati prins.. camionul transporta.. laturi pentru porci. Cah.. :)) Sa mergem mai departe.
Fereasca Sfantu` si Cel de Sus sa ti se striveasca avutia in halul asta. :))))Dupa atata durere... sa ne amuzam de cateva accidente funny.Si apropos de accidente. Iata o farsa noua realizata de un amator:Si inca una de sezon.. de la mare:

Iar la final am sa va las sa le admirati pe cele mai sexy domnisoare, jucatoare profesioniste de tenis. Sincer nu mi le doresc. De ce? Gasiti raspunsul mai jos, in clip.Parca tot timpul fac sex.. :)))) De cosmar fetele astea!
Si o mica bonificatie cu un alt idiot in actiune, din Romania:Un show de show!

Vreau azi sa va asezati in fotolii linistiti si sa priviti cap coada timp de 40 de minute, un show la care eu ma uit de ani buni.
Paperissima Sprint este o emisiune de divertisment ce aduna colectii de clipuri funny din intreaga lume si se difuzeaza pe Canale 5, un post de-a lui Berlusconi, cel care e acuzat zilele astea ca ar fi avut niste dezmaturi cu fotomodele chiar si din Romania.
Ce vom vedea mai jos, e editia de saptamana trecuta:Recomandarea Zilei - 25 iunie 2009

Despre piesa noua de azi.. personal imi place si nu imi place. Va las si pe voi sa va dati cu parerea:
Fly Project - UnisexIar din 1996 cand eurodance-ul era in floare..

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România