luni, iulie 27, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Dupa o binemeritata vacanta de o saptamana in care am spart toate recordurile de audienta.. :)) revin in forta cu ultimele noutati funny de pe mapamond.
Se intampla live la o televiziune israeliana:In Croatia:Si in America:Ehe... e vreme de plaja, de baie... in mare, piscina sau in orice rau cu apa imbietoare....
Un colaj cu gafe la scaldat! :))Nu intrebati unde a ajuns obuzul... :)))
Asta e un fel de botez in armata americana din Afganistan.Sau la ei acasa...Nici francezii nu se pot lauda....Noi idioti in actiune:

Arde`o...

Deja memorabila faza! La casting, kung fu.....Ca musca-n lapte... Atentie, nuditate! Copii... la culcare! :))Blat sau Blatter?!2 musulmance in vizita in Italia...Nu pot lipsi nici farsele. Cu dedicatie pentru sora ta, sotia ta, prietena ta... Nah, ca ti-am dat idei. :))Din Rusia:Iar la final o dedicatie. Dragostea din tei intr-o varianta fanfariceasca undeva prin USA. :))Si o bonificatie. Daca sunteti sensibili si pe deasupra suferinzi de ficat va indic sa nu priviti clipul urmator.
E scarbos rau de tot dar in egala masura amuzant. Puneti-va in situatia de a va hrani singuri in jungla. Mananci macris pana ti se acreste bibilica dar ce te faci, ca practic corpul tau mai are nevoie si de proteine. Ei da... pleci la vanatoare de tigri si lei... sau poate mai bine alegi varianta de mai jos.
Daca tot aveti curaj sa priviti, preventiv n-ar strica sa aveti o punga la indemana pentru.... daca va vine sa dati la rate!Suntem asigurati cu hrana pe timp de criza, ca la cati viermi sunt in tara asta....

Faceti si voi ca ei!

In bucatarie, cu obiecte la indemana tuturor....Un chinez cu antrenament:Ramanem in Asia pentru Echipa fantastica (din Japonia):Un Pakistanez jongleaza cu o paine traditionala uriasa...Si pe final poposim in Romania pentru a vedea ultimele secvente tari, cu parkouristi mioritici din capitala.

Cele mai tari reclame!

Una mica de papa.... :))O alta cu aceeasi tema:Da`te mare... ca ai masina!Ce alegi? Parasuta sau masina? :))Si o alta, tot la masini:

Recomandarea Zilei - 27 Iulie 2009

Mai tineti minte emisiunea House Nation de la Radio 21? Ei bine, de la House Nation a plecat si ideea de Liberty Parade.
In Germania e la moda Love Parade, o parada ce a paralizat Berlin-ul ani la rand si la care participau peste un milion de nemti. Ca o mica paranteza la subiectul de azi de la Recomandarea Zilei. Anul asta la cea de-a 20-a editie Love Parade, organizatorii si-au propus o noua locatie pentru parada, Bochum dupa ce anul trecut a fost la Dortmund. Se asteptau peste 1,6 milioane de oameni la cel mai mare eveniment muzical de strada din lume. S-a anulat pentru ca orasul nu poate gazdui atatea suflete iar administratia locala s-a speriat de puhoiul de oameni ce urma sa vina. Totul ar fi fost paralizat asa ca au renuntat si uite ca Love Parade 2009 nu mai e desi s-a investit enorm in pregatirea evenimentului. In plus, Deutsche Bahn autostrada nemtilor, in zona respectiva e in reparatii la fel si strazile din localitate. Urma haosul pe Pamant, nu house-ul... :))) Duisburg va fi gazda Love Parade in 2010 si Gelsenkirchen in 2011.
Radio 21 si-a dorit o parada asemanatoare, daca tot si-a initiat ascultatorii cu house-ul prin emisiunea House Nation. Ceea ce in mai 2001 era in faza de idee a reusit sa se realizeze in doar o luna mai tarziu. In Iunie 2001, Bucuresti-ul era gazda primului Liberty Parade, cu 3 camioane Roman pline de praf si ruginite, cu mai bine de 1.000 de oameni veseli in urma lor, cu un
Bulevard Magheru complet blocat, cu un line-up format numai din DJ romani si cu o scena mica si timida amplasata în parcarea restaurantului Pescarusul dn Herastrau. Mi-as fi dorit sa va prezint poze sau clipuri de atunci dar nu exista niciunde pe net. Poate doar Radio 21 mai detine ceva marturii ale acelui Liberty Parade.
Radio 21 a decis, ca in acelasi an 2001, sa mai faca un Liberty Parade in august, la Vama Veche. S-au adunat atunci 12.000 de suflete intr-o vama a rockerilor, s-a dansat fara intrerupere pana dimineata, s-au blocat statiunile de la mare cu parada camioanelor. Liberty Parade a continuat sa creasca in fiecare an: 20.000 de oameni in 2002, 25.000 in 2003, mai bine de 35.000 de participanti în 2004, peste 40.000 in 2005, peste 50.000 in 2006, la fel si in editiile din 2007, 2008, 2009 cand s-a estimat o prezenta de peste 60.000 de oameni . Liberty Parade s-a mutat în 2005, pe o noua plaja, Liberty Parade Arena, între Venus si Saturn, locul de desfasurare al evenimentului pana in prezent. Si tot din 2005 incoace la Liberty Parade an de an au fost prezente cele mai noi si mai mari camioane.
Astazi vreau sa trecem in revista imnurile Liberty Parade. Toate la un loc, aici la Recomandarea Zilei. Daca nu ma inseala memoria, moda imnurilor Liberty Parade a fost implementata doar de la a 3-a editie LP, din 2003, in 2001 la cele 2 editii si in 2002 Liberty Parade desfasurandu-se fara un imn oficial.
Ok, haideti sa vedem.... sa ascultam ce imnuri am avut pana in prezet la LP. Voua care v-a placut cel mai mult?

2003


Vali Barbulescu - Liberty Parade2004


Activ - Liberty Parade2005


DJ Optick and Activ - Surrender2006


Activ and Dj Optick - Feel good2007


Activ and DJ Optik - Music is drivin me crazy2008


Activ and DJ Optick - Be free2009


Vibers (Avi, Rudi, DJ Optick, DJ Andi, Play & Win) and Tara McDonald - RevolutionFuse si se duse..... Ce va fi in 2010, vom vedea la momentul respectiv.
Cu siguranta va fi un show si mai grandios ca cel de anul acesta!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România