luni, noiembrie 09, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Pai e chiar de ras...
Am mai vazut domnisoare sau doamne la volan si ne e dat sa mai vedem, ca sa radem noi... :))) Divertisment din Anglia chiar daca e de rasu` plansu` pentru ca nu-mi doresc ca pe langa masina mea parcata in siguranta... sa parcheze o tanti blonda. :)))De rasu` plansu si la finalul rubricii cand am sa va mai prezint cateva soferite blonde si nu numai din Rusia.
Pana una alta... tot un accident dar cred ca nu se angajeaza soferite pe TIR, pentru ca protagonistul acestui accident conducea un tir. Cine nu isi dorea sa fie la fata locului? Ah... daca nu va dati seama de ce, va spun doar atat. Transporta bere...OMG asa ceva nu doresc niciunui baiat/barbat. :)))) Tot un accident:Sau mai multe...Si cativa idioti in actiune:

Ok si pe final asa cum v-am promis, accidente auto, live din Rusia.

Catcerto - E chiar concert sustinut de o pisica!

Stiu ca majoritatea dintre voi nu agreeaza muzica clasica dar 5 minute nu muriti daca ascultati piesa asta. E chiar incredibil... ca o pisica sa lege tonalitati... E foarte adevarat ca aceste tonalitati au fost cautate indelung de producatori dar minunea s-a produs in cele din urma. O pisica sustine un concert, o ariedefapt... si ea canta la pian. Catcerto! Priviti si va minunati:

Recomandarea Zilei - 09 Noiembrie 2009

Slabe lansarile de piese noi asa ca personal nu consider ca merita promovate. Pana apar altele trecem direct la piesa veche.

Fratilor.... daca sunteti printre putinii cunoscatori ai piesei de mai jos, cati ani aveati cand s-a lansat in 1994?
Samira - When I look into your eyes

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România