duminică, aprilie 17, 2011

How to... sau cum sa scapam de hemoroizi!

Asta da problema serioasa.
Toata lumea zice ma doare`n cur de x problema, persoana sau faza. Radem noi, glumim dar problema nu e asa de amuzanta si simpla. Fereasca Cel de Sus de dureri in zona aia...

Durerile anale sunt dintre cele mai ciudate si mai sacaitoare dureri.
De ce apar?
Pai o cauza importanta e aparitia hemoroizilor, fie ei interni sau externi ce creaza un disconfort de nedescris, mai ales atunci cand sunt inflamati.
Cine sufera de hemoroizi stie cel mai bine despre ce vorbesc....
O buna parte a populatiei sufera de hemoroizi sau medical spus... insuficienta venoasa cronica, un defect genetic cu caracter ereditar.
Hemoroizii interni nu creaza durere dar se manifesta cand sunt inflamati prin sangerare la scaun, in schimb cei externi sunt durerosi, prezentand un disconfort total si deseori sangerare la scaun.
Practic nu poti avea hemoroizi externi fara hemoroizi interni si asta deoarece circulatia sangelui prin vasele de sange ce iriga rectul este ascendenta, de la exterior pana inspre inima.

Este foarte important ca hemoroizii sa fie descoperiti si tratati din timp pentru a nu ajunge la complicatii ce pot duce chiar si la cancer anorectal. Dupa depistarea lor fiecare clipa ce trece fara nicio reactie pentru a trata aceasta afectiune este defapt o batalie castigata de hemoroizi.
Constipatia ocupa un rol major in degradarea starii de sanatate din punct de vedere anorectal, tocmai de aceea e necesar sa fie luate masuri pentru a avea un scaun in limitele normale.

Daca e sa ne referim insa la tratamentele pentru hemoroizi putem spune usurati ca prevenirea ocupa un mare loc in tratarea hemoroizilor. In plus fata de trecut, astazi exista o mare diferenta de abordare in depistarea si tratarea acestor afectiuni.
Daca in trecut aproape totul se rezolva chirurgical, acum tehnologia moderna faciliteaza tratarea hemoroizilor foarte simplu.

TRATAMENT HEMOROIZI
Ce presupune un tratament de hemoroizi?!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România