marți, iulie 28, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem pastila de azi cu o intrebare. Ghici de unde se trage sarutul frantuzesc?
Vedem mai jos...Ce face, ce face...?! :))
Priviti atent:Noi idioti in actiune:La un festival international din Polonia, live la TV:Tinerii din Moscova nu au marea aproape asa ca se descurca si ei cum pot mai ales ca au un rau in metropola....Daca plictiseala te loveste...Undeva prin Africa, la un ritual in Biserica. Hai la dans si voie buna ca doar donezi pentru zeitate...O competitie, putin ciudata. Alergatu` pe WC-uri publice.Daca aruncau cu altceva si nu cu acele cutii de bere sau suc, era ceva.. :))
Pe final va invit la McDonalds pentru un Happy Meal pe cinste, mai ales daca sunteti motociclisti din Danemarca... :))Si o bonificatie.
Ce ziceti de masa asta?

Noi Recorduri Mondiale!

In weekend-ul trecut o nemtoaica a reusit sa intre in Cartea Recordurilor carand nici mai mult nici mai putin de 16 halbe cu bere pe o distanta de 40 de metri.
La show-ul televizat au participat mai multe concurente dar doar Anita Schwartz a ajuns la performanta asta, dupa cum vom vedea in clipul de mai jos:Stephen Taylor din Marea Britanie detine cea mai lunga limba din lume, dupa cum vedem si noi mai jos. Cineva e fericit... sau mai bine zis fericita! Numai la prostii va sta capul, vorbeam de limba lui... :)))

Fa si tu ca ei!

Rubrica asta nu isi propune neaparat sa va ambitioneze ca sa faceti si voi precum personajele de mai jos ci mai degraba isi propune prezentarea unor fapte ce nu-s la indemana oricui.
Spre exemplu... cum v-as putea cere sa schimbati si voi o roata la o masina ce e in mers?! Asa ceva poate doar un maestru, dupa cum vedem:Urmatorul desen poate va reuseste si voua. Foarte interesant, cu practica reusiti.O cunoasteti pe Ballgirl? E jucatoarea perfecta de oina sau ma rog... de baseball.Ce poti face cu 2 maini?!Daca am inceput cu masini, finalul rubricii doresc sa-l dedic tot masinilor, mai exact virtuozitatilor la volan. Astia da soferi! Desigur avem in fata niste piloti de curse....

Recomandarea Zilei - 28 Iulie 2009

Ca de obicei la inceput va prezint cateva noutati muzicale.

Deepside Deejays - Hold youAlin Nica - By my sideGrasu XXL ft Mitza (Agresiv) - Prea mult fumLa final... Va mai amintiti de piesa asta din 1995?!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România