vineri, iunie 05, 2009

Pastila zilnica de ras!

Incepem pastila de azi cu... focuri de artificii. Nu, nu e weekend sa fie vreo nunta ci mai degraba e o farsa cu focuri de artificii! :))Tot cu focuri de artificii dar cu idioti, in actiune:Idem:

Urmatorul pe lista pastilei de azi e din moldova:Fratilor astia de mai jos sunt cei mai gay politisti cu putinta pe care ii are politia din Korea:Urmatorul clip nu e un banc cu blonde. Ghici ce face blonda?!! :)))Acum va invit la concurs. Ti se da mura`n gura si tu trebuie doar sa repeti ceea ce ti s-a spus. Eh... simplu ca buna ziua dar nu si daca esti intr-un Roller Coaster. :))Niciodata dar niciodata sa nu va ganditi la un implant de fese. S-ar putea sa va ia curu la fuga. Iata dovada si comentariul live, pe masura, a unui crainic tv.Oare tanti ce urmeaza cate implanturi si-a facut ca e cam... dolofana!? :)))Si tot despre ce se intampla la tv in direct, de data asta avem faze noi din Portugalia:Iar la final, noul Notebook de la Samsung.. :))) Frumoasa realizare!Plus o dedicatie speciala de la dementii de la Radio 21 pentru Paul Pacuraru si restu` porno-demnitarilor. Toti o apa si-un pamant!

World Championship Stunt Ride 2009 Romania

Acu` ceva vreme va invitam sa participati la Stunt Ride 2009, o competitie internationala ce s-a desfasurat in Romania la Baia Mare. Ei bine cele mai tari acrobatii le puteti vedea in montajul de mai jos:

Remi Gaillard in actiune!

Magicianul balonului revine cu un nou clip in care isi arata maiestria in a jongla cu mingea de fotbal, oriunde si oricand, indiferent de conditii.
Francezul Remi Gaillard in actiune. Magnific:

Recomandarea Zilei - 5 iunie 2009

Inaintea piesei zilnice obisnuite doresc sa va supun unui test de relaxare.
priviti imaginile de mai jos si spuneti-mi daca nu va relaxeaza.
Este vorba de imagini filmate pe tot parcursul noptii in mai multe colturi ale lumii in apropierea zonelor polare, care ulterior au fost derulate rezultand ceea ce ve-ti vedea mai jos. Furtuni, aurore boreale, cer senin instelat, meteoriti, avioane si o superba piesa de fundal:In fine, vreau sa vad daca va mai amintiti de piesa asta din 1995.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România