miercuri, aprilie 29, 2009

Pastila zilnica de ras!

Zilnic fiecare face cuiva o mica sau mare farsa, mai reusita sau mai putin reusita.
Si azi vedem un grupaj cu farse adresate prietenilor, membrilor familiei sau pur si simplu, strainilor.

O reclama...

Sa ne amintim si sa le reamintim

SA NE AMINTIM SI SA LE REAMINTIM-"Le-am promis suporterilor ca, la toamna, vor avea echipa de fotbal si ma voi tine de cuvant. Promisiunile sunt angajamente pentru mine!" Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei (HUNEDOREANUL 17 FEBRUARIE 2009)

- Primarul municipiului Hunedoara si presedintele FC Corvinul i-au asigurat pe suporteri ca vor face totul pentru a reactiva echipa ! ( HUNEDOREANUL 2 MARTIE 2009 )

- "Intre 15 si 20 mai, impreuna cu primarul Ovidiu Hada, sper ca vom fi in situatia de a comunica o solutie clara a problemei !", conchide Mircea Alic. ( EVENIMENTUL ZILEI 6 APRILIE 2009)

- Reprezentantii suporterilor care au participat la sedinta din luna februarie a CL Hunedoara sustin ca edilul sef al Hunedoarei impreuna cu reprezentantul clubului infiintat in 1921, Mircea Alic, invitat de Ovidiu Hada sa asiste la sedinta, le-au cerut fanilor un ragaz de doua luni jumatate - pana in 15 mai - timp in care sa gaseasca solutia cea mai viabila pentru reactivarea FC Corvinul. "Atunci vom fi mai aproape de adevar. Vom sti pe ce ne bazam. Nu vrem sa prezentam proiecte desarte si nici sa amagim pe nimeni. Planul domnului Hada este unul corect, care trebuie sa urmeze pasi marunti si siguri." ( HUNEDOREANUL 2 MARTIE 2009)

- "Prin tot ce a intreprins Primaria Hunedoara am inteles ca se vrea reactivarea echipei Corvinul. Propunerea lui Mihai Leu nu isi are rostul" Mircea Alic, presedinte FC Corvinul ( HUNEDOREANUL 2 MARTIE 2009)

- Primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada, spune ca autoritatile locale sunt dispuse sa cumpere dreptul de folosinta al brand-ului Corvinul ( ADEVARUL 7 APRILIE 2009)

- Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei, i-a asigurat, ieri, pe suporterii Corvinului ca echipa de traditie a orasului va reveni in competitiile oficiale odata cu campionatul 2009-2010.

Sunt trei posibile variante de investitori, care s-au aratat dispusi sa vina la Hunedoara. Este vorba de Sorin Visinescu, de o firma de asigurari din Bucuresti si de un om de afaceri din Cluj, adus de Mihai Leu. Cert este ca, in scurt timp, lucrurile se vor concretiza si de la vara, din campionatul viitor, echipa Corvinul 1921 va juca in noul campionat“, afirma Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei.

„Au avut loc discutii constructive si se pare ca domnul Hada e hotarat sa aduca investitori cu care sa reluam activitatea la FC Corvinul 1921. Eu sunt deschis la oferte si imi voi da tot sprijinul, pentru a inscrie echipa in campionat“, afirma Mircea Alic, presedintele clubului Corvinul 1921.( 24 DE ORE COTIDIANUL DE VEST 23 OCTOMBRIE 2008)

- Cred ca suporterii sunt manipulati si ca urmaresc doar sa-mi pateze imaginea“, a acuzat Ovidiu Hada, demonstrand ca nu intelege deloc fenomenul fotbal si dragostea suporterilor pentru culorile alb-albastre. Iar pentru ca lovitura cu… bata-n balta a primarului sa fie de mare finete, la fel ca si gramatica sa, edilul s-a apucat sa explice ca ideea de a salva fotbalul hunedorean nu a fost o gaselnita pentru campania electorala, ci ca e, de fapt, o nazuinta mult mai veche. „Nu am promis ca voi salva fotbalul, pentru a castiga voturi, ci pentru ca inca de mic mergeam la meciuri la Corvinul si ma bucuram de faima pe care o aducea fotbalul orasului. Oricum, cred ca cei care m-au votat nu au facut-o doar pentru fotbal, ci si pentru celelalte puncte din programul meu. Sunt oameni care vor si strazi curate si asfaltate, nu doar fotbal si ei ma vor vota chiar daca nu voi salva Corvinul“, a spus Hada, spalan- du-se fara jena pe maini de promisiunea din campanie. ( GHIMPELE DE HUNEDOARA NR 66 )

- Dupa desfasurarea mitingului care a fost un eveniment de o amploare mai mare decat se asteptau autoritatile, primarul Ovidiu Hada a schimbat tactica. Edilul a acceptat sa se intalneasca, in prezenta presei, cu cinci reprezentanti ai suporterilor si a trecut de la placa cu acuzatii la cea cu noi… promisiuni. Ca doar nu-i greu sa promiti. Ovidiu Hada le-a promis suporterilor ca va discuta cu Mircea Alic, presedintele clubului FC Corvinul 1921, pentru cumpararea palmaresului vechiului club.(GHIMPELE DE HUNEDOARA NR 66 )De prin presa adunate de a_c (material aparut pe www.corvinul1921.ro)

CU ALTE CUVINTE, CAMPANIA ELECTORALA A TRECUT IAR PROMISIUNILE AU FOST UITATE, PENTRU CA NIMENI NU MAI ZICE NIMIC.

Daca si dupa data de 15 mai e aceeasi tacere atunci vom putea spune in gura mare....
Rusine HADA!


Recomandarea Zilei - 29 aprilie 2009

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România