vineri, iunie 10, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

Comentariul meu ar pali in fata clipului urmator.... :))

Pieton in Rusia!

Viralul Zilei: Politia in actiune!

Cum isi face treaba politia prin America.....

Cine vinde cel mai bine Laptop-uri in Romania?

Este o intrebare la care impreuna vom putea raspunde.
Un prim pas pentru a decide ar fi urmatorul: cel mai bun ar putea fi cel ce are preturile cele mai mici la laptop-uri.
Bine, bine... ve-ti spune, acum toate preturile la laptop-uri au cazut astfel ca majoritatea au devenit mult mai accesibile ca si pana acum.

Cu toate astea cateva site-uri ies mult mai bine in evidenta in vanzari si asta pentru ca practica chiar cele mai mici preturi la vanzarea laptopurilor.
Suntr multe magazinele ce ofera o gama diversificata de produse, de la sisteme simple sau complexe de calculatoare pentru acasa sau birou, componente PC si accesorii, imprimante, periferice, softuri, jocuri si tot ce tine de jocuri, telefoane, faxuri, pana la televizoare sau chiar laptop-uri despre care doresc azi sa scriu.

O sa inspectez putin piata in domeniu presupunand ca am un buget de... sa zicem, 1300 lei. Ce as putea cumpara in ziua de azi cu 13 milioane vechi?

Sunt multe modele de laptop-uri ce merita toata atentia avand configuratii excelente si un raport pret/calitate mai mult decat avantajos la ora actuala, daca e sa ne referim la marci de laptop precum: Asus, Toshiba, Dell, Lenovo, HP si nu numai....
Pana mai ieri nu ne puteam imagina ca ar exista vreun laptop care sa coboare sub bariera psihologica, 1000 lei! Ei bine acest model costa sub 1000 si este ok pentru toti cei ce doresc un calculator la purtator fara prea mari pretentii, acesta putand fi folosit la redactare, consultare documente, email, navigare web chiar vizionare filme, clipuri; e ok si cu bani putini. :))
Una peste alta, sunt peste 20 de modele ce se incadreaza in bugetul meu astfel ca as avea de unde alege in caz ca as dori sa cumpar.

Cu toate astea eu fiind mai pretentios, am pus ochii pe cateva modele mai costisitoare dar care merita toti banii, primul dintre ele este
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România