miercuri, august 19, 2009

Voteaza ANGELICA VASILCOV! Finala...

Angelica Vasilcov ajunge in finala unui concurs international in America(musicmogul). Voteaza si da mai departe. Fii roman si voteaza ANGELICA!
http://sp2.ro/Angelica

Iata reprezentatia ei din finala. Urmeaza 24 de ore de vot.
Voteaza, e important!

Pastila Zilnica de Ras!

Ioi.... da` ce o mai trecut vremea asta!
Frumoase locuri, frumoasa vacanta, frumoasa vreme.
Totul la superlativ! Sper ca si la voi a fost la fel.
Chiar daca am fost in vacanta, am mai bibilit pe aici pe acolo Recomandarea Zilei si am mai facut cativa pasi spre dezvoltarea platformei de ras pe care mi-o doresc.
In primul rand pentru a tine legatura cu voi cat mai bine, am creat un forum cu multe discutii libere si interesante, la care va invit sa va inregistrati printr-un singur pas simplu. Odata inregistrati veti descoperi simplitatea lui si in viitor lucruri interesante, chiar in exclusivitate, lucruri la care veti contribui si voi. Apropos... puteti ajunge moderatori pe ariile dorite, dupa o grila statutara bine definita. Tot in forum, dupa inregistrare puteti discuta online cu mine si cu ceilalti membri pe chat.
In urmatoarele zile voi lansa si sectiunea de jocuri in Recomandarea Zilei. Iar in viitorul nu prea indepartat si sectiunea de concursuri unde veti putea castiga premii dragute.
Una peste alta... vacanta placuta celor ce inca mai sunt in vacanta, ca noi... muncim de ne spetim! :)))
Sa revenim la lucrurile noastre ca probabil va este dor de pastila zilnica de ras, implicit de idiotii lumii in actiune. :)))) Sa vedem ce a fost cool in perioada in care am lipsit.
Daca e vacanta, cei ce mai muncesc de ce sa nu imbine utilul cu placutul?!Sub alte forme:

Continuam cu o colectie de clipuri funny, cu animale in vacanta... :)))) si nu numai. :))Avem si o mostra de la HappyFish de cum se rasfrange criza mondiala chiar si in muzica romaneasca... :)))Sau in industria berii:La final, va informez care sunt cele 10 droguri ce trebuiesc evitate atunci cand conduceti:Si pentru ca divertismentul sa fie complet, va invit la un mic spectacol realizat pe platourile Star Wars de la Hollywood.* NOU * Forum Recomandarea Zilei

Recomandarea Zilei - 19 august 2009

Americanii astia imi plac...
Fac toate VIP-urile, personalitatile politice... sa cante. :)))))
Ii ascultam dupa care, trecem la piesa Oldies but Goldies.Va mai amintiti de piesa asta de real succes, din 1992?Iar la final si o bonificatie. Ceva emotionant....
* NOU * Forum Recomandarea Zilei

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România