miercuri, august 19, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ioi.... da` ce o mai trecut vremea asta!
Frumoase locuri, frumoasa vacanta, frumoasa vreme.
Totul la superlativ! Sper ca si la voi a fost la fel.
Chiar daca am fost in vacanta, am mai bibilit pe aici pe acolo Recomandarea Zilei si am mai facut cativa pasi spre dezvoltarea platformei de ras pe care mi-o doresc.
In primul rand pentru a tine legatura cu voi cat mai bine, am creat un forum cu multe discutii libere si interesante, la care va invit sa va inregistrati printr-un singur pas simplu. Odata inregistrati veti descoperi simplitatea lui si in viitor lucruri interesante, chiar in exclusivitate, lucruri la care veti contribui si voi. Apropos... puteti ajunge moderatori pe ariile dorite, dupa o grila statutara bine definita. Tot in forum, dupa inregistrare puteti discuta online cu mine si cu ceilalti membri pe chat.
In urmatoarele zile voi lansa si sectiunea de jocuri in Recomandarea Zilei. Iar in viitorul nu prea indepartat si sectiunea de concursuri unde veti putea castiga premii dragute.
Una peste alta... vacanta placuta celor ce inca mai sunt in vacanta, ca noi... muncim de ne spetim! :)))
Sa revenim la lucrurile noastre ca probabil va este dor de pastila zilnica de ras, implicit de idiotii lumii in actiune. :)))) Sa vedem ce a fost cool in perioada in care am lipsit.
Daca e vacanta, cei ce mai muncesc de ce sa nu imbine utilul cu placutul?!Sub alte forme:

Continuam cu o colectie de clipuri funny, cu animale in vacanta... :)))) si nu numai. :))Avem si o mostra de la HappyFish de cum se rasfrange criza mondiala chiar si in muzica romaneasca... :)))Sau in industria berii:La final, va informez care sunt cele 10 droguri ce trebuiesc evitate atunci cand conduceti:Si pentru ca divertismentul sa fie complet, va invit la un mic spectacol realizat pe platourile Star Wars de la Hollywood.* NOU * Forum Recomandarea Zilei

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România