sâmbătă, septembrie 26, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem pastila de azi cu cateva farse.Ok si dupa ce v-am dat cateva idei trecem la un alt subiect.. natural. :))
Pe bune... cainele urmator nu e vopsit. Asa s-a nascut!Urmariti clipul urmator de la nunta:Continuam cu o compilatie noua de poze pline de fun dupa care avem intalnire si cu cativa idioti.Conditie fizica. Live de la o sala de forta...Apropos de conditie fizica. Cine credeti ca va castiga, Camila sau bravul soldat american?Idioti in actiune!Nu pot sa ma uit. Mie mi se face rau.... Golf pe varf de munte. :))))))Te pui cu mine?!PITICU a realizat o extraordinara transmisie in direct a unui grav accident de circulatie. Vedem detaliile:Mah... asta era Elicopterul de la Realitatea TV. :))
Trecem acum la niste gemeni simpatici foc:Pentru final 3 compilatii funny la care vei rade pana la lacrimi:Am un bonus... super bonus! Of course e fake dar e super bine realizata pastila. O convorbire dintre un consultant RCS RDS si un abonat ce a uitat sa plateasca cablul de 3 luni... :)))
Are ceva vechime inregistrarea dar marturisesc ca mi-a scapat pana in prezent.* NOU * Intra pe Chat-ul Recomandarea Zilei!

Faceti si voi ca ei!

Ei bine... crezi ca esti tare? Daca da... atunci fa si tu ca tipu` asta!
Deschide o cutie de bere din aluminiu.. cu dintii. Ai citit bine si vei vedea foarte bine si clar ca se poate!Pentru urmatorul clip... jos palaria, daca poti realiza si tu schema!* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!

Nou Record Mondial! - Cel mai inalt om din lume

Doamnelor si domnilor faceti cunostinta cu cel mai inalt om din lume.
Un nou record mondial.. Turcul Sultan Kösen masoara nici mai mult nici mai putin de 246,5 centimetri. Wow... Priviti cum umbla si ce ,,mic,, pare pe langa ceilalti pe strada!

Desigur.. exista o explicatie medicala pentru aceasta anomalie!

* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!

Jocul Zilei - Moto Rush!

Azi va propun un super joc, mai avansat fata de celelalte. Pare dificil la prima vedere dar nu e. Cititi instructiunile de la inceputul jocului. Tot acolo veti gasi si modalitatile de manevrare a jocului propriu zis. Practic trebuie sa acumulati cat mai multe puncte pentru a va putea preschimba motorul intr-unul mai performant iar mai apoi sa castigati... vorba suporterilor romani, Cupa si Campionatul. :)))
Games asadar pentru fiecare. Azi

Recomandarea Zilei - 26 Septembrie 2009

Si azi cateva noutati muzicale pentru inceput. Mai intai de toate pentru iubitorii dance-ului, Medina - You and iSi tot muzica noua, Robbie Rivera - Closer To The SunUn alt hit eurodance, celebru in 1996 e Crying in the rain
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România