sâmbătă, mai 30, 2009

Pastila zilnica de ras!

De cand n`ati mai ras cu pofta?
Aveti acum ocazia. Faza tare de la Japonezi...
Ce e pictura sau e pe bune... ?!
Si tot de la japonezi citire in momentele urmatoare.
Se pare ca se plictisesc nu gluma ca altfel nu stiu daca alta natie pe pamant se gandea sa consstruiasca chilotii antiglont. :))))))))))Cea mai tare gaina ouatoare:Nu incercati asa ceva acasa:O schema nereusita la o stripper-ita:Si tot legat de cazaturi, faza urmatoare e chiar pe bune. Nu stiu la ce etaj a stat! Webcam-ul nu minte... :)))O noua farsa cu chelnerite sexy.... :)))Intrebare de final, care e cel mai bun prieten al unei maimute?
Aflam mai jos:Am si 2 bonificatii
- breakdance cu orga de lumini... :))) Unde altundeva decat in Japonia.- si pe principiul Gramada cere varf iata cum un pusti declanseaza euforia la un party.

Sport de performanta!

Ete nah... ca am trait sa o vad si pe asta.
Un caine dresat poate juca baschet. WTF?! E pe bune? Ia sa vedem:

Cele mai tari reclame!

Undeva candva s-a inventat cel mai performant sistem antifurt. Sa vedem despre ce e vorba:Cand vrei sa scapi de un mos care e putred de bogat si care si sforaie noaptea pe deasupra, nici perina si nici plapuma... nu te ajuta! :)))))Nu stiu daca e bine sa includ si clipul urmator in aceasta categorie dar iata cum s-a gandit Uniunea Europeana sa-i scoata pe locuitorii ei la vot pe 7 iunie.

Recomandarea Zilei - 29 mai 2009

O calatorie cu metroul poate fi foarte plictisitoare uneori, astfel ca niste americani s-au gandit sa o faca mai simpatica.Este sau nu mai placuta calatoria in compania lor? :))))))
Defapt baietii sunt profesionisti iar cei interesati pot vedea o multime de clipuri cu ei pe YouTube aici!
Iata si varianta cu videoclip a piesei cu Naturally 7:Ia priviti ce fac bunicii de mai jos... Fran & Marlo Cowan au 62 de ani de cand sunt casatoriti si isi amintesc cu placere ce cuplu erau odata... E un fel de pusca si cureaua lata... :)))))))))))Un baterist al strazii:Foarte tare!

Recomandarea de Weekend - 30 mai 2009

Cati dintre voi stiu piesa asta?Si la o calitate net superioara.....Ea e Sandra Cretu, sotia lui Michael Cretu din Enigma iar piesa e din anul 1990.

Si apropos de piese oldies... iata cea mai originala interpretare la Hey Jude. Vine din Japonia:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România