vineri, august 28, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem pastila de azi cu o vorba a romanilor:
Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
Mare adevar... :))))Va invit si la o farsa. La un WC public intr-un parc...Sau la alta.... buna!De la Zoo....In Africa de Sud, la un concert electoral....Avem si o selectie cu idioti in actiune:Nici sa fi vrut nu putea sa faca asa....La care adaugam si.... :)):))) E femeie la volan. :)))

Inca o compilatie de exceptie pe care va invit sa o savurati la maxim....Si ca bonus... Ce ziceti de o alta compilatie, ca sa radeti pana nu mai puteti! :))* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Forum Recomandarea Zilei

La Start!

La Start - este numele unei noi rubrici pe care o lansez astazi si care incearca sa promoveze noi trupe, interpreti din Romania si nu numai, asta depinde numai si numai de cititorii Recomandarea Zilei, adica de voi... pentru ca voi sunteti cei ce imi puteti sugera, trupe sau interpreti spre promovare pe site.

Si tot voi sunteti cei ce puteti vota, comenta, critica sau lauda trupa, interpretul. Atentie se poate vota o singura data de pe un IP!

Personal... ma abtin. :)) E mai bine asa si promit ca am sa promovez in rubrica asta orice trupa si orice interpret/interpreta ce-mi va solicita sprijinul, fara preselectie iar trupa respectiva sau interpretul respectiv isi va asuma riscul criticilor sau dupa caz a laudelor din partea cititorilor acestui site.
La fel, autorii si interpretii pieselor isi vor asuma responsabilitatea pentru texte si piese.
Solicitarea includerii unei trupe sau interpret/interprete in rubrica aceasta prezinta automat consimtamant direct din partea autorilor pentru prezentare si promovare. Cererile se vor adresa prin e-mail accesand butonul CONTACT din meniul situat in partea superioara si inferioara a site-ului sau direct pe FORUMUL RECOMANDAREA ZILEI in aria dedicata rubricii La Start.
Asta ca o completare la User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

Si inca o regula, poate cea mai importanta, chiar daca e la final,

NU SE ACCEPTA PIESE CU UN LIMBAJ VULGAR, OBSCEN!

De asemenea nu se vor tolera comentarii licentioase, vulgare.

Bafta voua!

La Start! cu Band of RentExista o prima trupa ce sparge gheata rubricii LA START! dedicata tinerelor talente.
La start de drum e si Band for Rent. Trupa rock e din Cluj Napoca iar cei ce vor mai multe detalii pot vizualiza profilul trupei aici!

Iar acum momentul impactului... al adevarului. Ascultati si votati:

Band for Rent - Home's smile


Band for Rent - Fire
* NOU * Forum Recomandarea Zilei

Recomandarea Zilei - 28 August 2009

In 1997, intram in eter cu prima mea emisiune..... Vremuri demult apuse!
In vremea aceea radiourile de pretutindeni aveau mare stire, vocalista de la Ice MC s-a decis sa isi incerce norocul solo, lansandu-si in acel an primul album, astfel ca toate radiourile includeau in playlist piese de pe acel prim album. Vara acelui an a fost totala pentru o piesa marca Alexia. Despre ce este vorba, vedem... ascultam mai jos.* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Forum Recomandarea Zilei

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România