duminică, iunie 10, 2012

LEPA BRENA IN CONCERT LA TIMISOARA 29 IUNIE

UPDATE:
Pana una alta concertul a fost anulat!


UPDATE:
DIN MOTIVE TEHNICE CONCERTUL LEPA BRENA A FOST REPROGRAMAT PENTRU VINERI 29 IUNIE 2012 ORELE 20.00
BILETELE RAMAN VALABILE LA PRETURILE DE 40, 50 SI 75 LEI

PENTRU INFORMATII 0723125106
In 1984 ,,tovarasii si tovarasele,, timisoarei au avut minunatul privilegiu de a se intalni cu cea pe care o ascultau pe ascuns toti romanii in casa, cel putin cei din Banat, pe benzi de magnetofon si casete audio procurate pe sub mana si cu riscuri prin trafic ilicit de materiale audio direct din Iugoslavia.
Marea majoritate a romanilor nu stiau cum arata Lepa Brena, stiau insa cum canta. Conducerea comunista din Romania in spritul bunei vecinatati cu tara prietena Iugoslavia, a fost de acord cu acest concert, inedit si oarecum absurd pentru vremurile respective cand romanii participau doar la Cenaclul Flacara, fenomen cultural in Romania condus si creat de Adrian Paunescu!
Cum a fost in 1984? Un show ce n-a vazut Parisul.....Acum, dupa aproape 30 de ani, Lepa Brena revine in Romania, in alte vremuri, nu mai avem dictatura, nu mai avem un singur politician tata-romanilor, avem mai multi politicieni, mai multi nasi, care mai de care mai corupti, dar ce conteaza cel mai mult e ca avem acelasi popor iubitor de frumos si muzica buna.
Toti romanii vor avea prilejul de a vedea pe 15 iunie ora 20 pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, o legenda vie, care a umplut cu muzica buna casele multor state comuniste, printre care si Romania. Show-ul va fi garantat! In plus organizatorii au pregatit multe surprize tuturor spectatorilor.
Cine mai vine la concert?
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România