vineri, ianuarie 15, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem ziua cu ceva funny rau de tot....
Azi despre blocati?!Pazea, blonda in actiune:S-au imprastiat de ras la propriu...O farsa dureroasa. Ea a hotarat, nu mai vrea copii.Iar el... nevasta:)))Camera ascunsa:La final, o compilatie de sezon. Daca la noi iarna nu e iarna, cel putin pana in acest moment, la altii anotimpul rece isi face de cap.

How to... sau cum poti face o sticla invizibila!

Stintific se poate si lucrul acesta iar pentru ca experimentul sa fie reusit aveti nevoie de ceea ce veti vedea in clip, o sticluta curata si transparenta, poate fi de plastic sau de sticla; un pahar curat, transparent si multa glicerina. Umpleti cu glicerina sticluta si puneti cata glicerina vreti in pahar, in functie de cat de mult vreti sa ascundeti din sticla. How to... :))
Simplu ca buna ziua:

Noi Iluzii Optice!

Ce poate face doar un desen bine construit pe o coala de hartie...Sa ne jucam putin cu globul de cristal. Pare ca pluteste:Desene pe asfalt ce par reale:

Recomandarea Zilei - 15 Ianuarie 2010

Incepem cu noutatile muzicale, azi doar 2 clipuri.
Muzica noua romaneasca...

Spike - SCANDAL... +18 limbaj vulgarShontelle - Licky (Under The Covers)Trecem acum la rememberul zilei si doresc sa va intreb daca mai stiti piesa urmatoare, din anul 1992. Mare hit eurodance ce s-a stabilit No 1 in aproape toate tarile europene si nu numai...

Dr. Alban - It's My LifeToate bune si frumoase asa ca azi vreau sa va prezint un bonus mai special si imi doresc sa il cunoasteti pe...

JONAH ROCKSNumele mai mult ca sigur ca nu va spune nimic pentru ca nu e de cine stie ce notorietate DAR cu siguranta va fi atunci cand va creste mare pentru ca acest baietel are actualmente doar 5 anisori. Ce stie sa faca? Sa cante la tobe. De cand a facut primii pasi, tatal lui i-a pus betele nu`n roata ci in mana si l-a antrenat, ajungand acum sa fie cot la cot cu orice tobosar, baterist de renume. Nici chiar asa dar va creste el mare! :))))
Astfel, la 3 ani inregistra primul clip pe Youtube, un cover dupa Bryan Adams, Summer of '69.

La 4 ani inregistra piesa ce urma sa ii aduca peste un milion de vizionari pe Youtube, System of a Down - Chop Suey o piesa destul de solicitanta.

Ultima realizare a pustiului e clipul de mai jos, un cover dupa AC/DC - What Do You Do for Money HoneyE incredibil mai ales cand stai sa te gandesti ca doar de curand a implinit 5 anisori. La Mai Mare.... :)
De Jonah Rocks vom mai auzi cu siguranta!

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem ziua cu ceva funny rau de tot....
Azi despre blocati?!S-au imprastiat de ras la propriu...

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România