luni, octombrie 11, 2010

Recomandarea Zilei - 11 Octombrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 4-a

Din pacate Andreea Olariu nu a castigat nimic saptamana trecuta la Io Canto. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare vineri seara de la ora 22:10 pe canalul italian Canale5, canal ce face parte din reteaua privata patronata de Silvio Berlusconi, Mediaset.
La noi canalul nu e transmis pe cablu in marea majoritate a oraselor de catre televiziunile prin cablu iar live pe site nu se poate, decat pe satelit. Din fericire am observat ca de saptamana trecuta, odata cu editia a 4 a festivalului concurs, italienii au pus pe stream intreaga inregistrare a emisiunii asa ca daca va plictisiti si nu aveti ce face, urmariti aici intreaga emsiune cap-coada. Dureaza vreo 2 ore si jumatate... cu tot cu reclame.
Daca nu aveti timp atunci putem vedea doar piesa interpretata de Andreea in concurs si de ce nu piesa ce a castigat editia a 4-a.
Dar mai intai aruncam o privire asupra unui duet pe care l-a avut Andreea Olariu alaturi de legandarul

Recomandarea Zilei - 11 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 5-a

Asa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta imediat dupa terminarea concursului, Madalina Lefter a castigat cea de-a 5-a etapa a concursului festival Ti Lascio una Canzone, organizat de televiziunea de stat italiana Rai Uno.
Dupa cum o sa vedeti/auziti mai jos, piesa aleasa pentru concurs a fost una extrem de dificila dar foarte bine interpretata. De altfel piesa aceasta a reusit sa ridice intreaga audienta in picioare... Cum sa nu reactionezi la o asemenea interpretare senzationala....
O vedem mai jos pe Madalina cantand

Recomandarea Zilei - 11 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 4-a

Asa cum v-am anuntat inca de saptamana trecuta, imediat dupa terminarea concursului, Madalina Lefter nu a luat nimic la cea de-a 4-a etapa a concursului festival organizat de televiziunea de stat italiana Rai Uno, Ti Lascio una Canzone.
Din pacate pentru ca dupa o s avedeti si auziti mai jos, piesa aleasa a intra in concurs a fost una extrem de dificila si foarte bine interpretata. de altfel piesa aceasta a reusit s aridice intreaga audienta in picioare... Cum sa nu reactionezi la o asemenea interpretare senzationala....
O vedem mai jos pe Madalina cantand Io Vivro senza te.

Madalina Lefter - Io vivro senza te (magnific)
Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România