duminică, februarie 28, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Azi e ultima zi de Iarna, de maine... vine primavara cu martisoare peste martisoare pentru prietene, iubite, sotii... cu alte cuvinte primavara pretuim nespus de mult sexul frumos. :)))
Una peste alta, weekendul continua cu alte peripetii in familie, alaturi de parinti, bunici, copii... aflati la distractii de weekend!
Cine vrea sa rada in hohote sa urmareasca selectia de clipuri funny de mai jos. Cu adevarat energizanta compilatia.. :)))

Legi stupide in SUA!

Uneori cand ai ajuns sa fii indestulat, cand ai curatat tara de infractori, cand in tara nu mai ai ce face... te apuci sa faci legi. Si nu orice legi, ci legi care fac inconjurul lumii si asta nu pentru ca ar fi din cale afara de bune ci pentru ca sunt unele din cele mai idioate, penibile, jenibile, stupide legi pe care le poate avea omul pe Pamant!
Astfel, azi dedic o mica parte acestor legi ciudate din America ce se aplica la ei in public, nu si in mediul privat. :) Ah.. stati linistiti, nu sunt singurele... :))))

In Oklahoma e ilegal sa te saruti pentru mai mult de 3 minute... :))) Asta da libertate.. parca si vad copoii cum stau langa un cuplu de indragostiti, filandu-i intr`una... cu cronometru in mana. O viata contracronometru, ce mai... :))

In Chicago-Illinois e ilegal sa iei masa intr-un restaurant cuprins de flacari... :)) Cat de idiot tre` sa fii ca sa fii atat de romantic luand masa cu foc in jurul tau.. :)))) Asta da iubire inflacarata-incendiara!

In Florida e impotriva legii ca o femeie sa primeasca de la prieten, iubit... un cadou, in costum de baie. :)) Asta`i buna, pai daca iubitul ii gaseste o scoica pe malul marii si i-o da cadou? Ca sa asculte marea nu de altceva... Sar politistii pe ea sa o aresteze? Cred ca legea asta e facuta pentru politisti... mai degraba! Ce placere pe ei sa aresteze o femeie in costum de baie. Ma intreb oare... legea se aplica si nudistelor? Daca da.. sa vezi atunci placere pe politisti si exces de zel cand aresteaza femei.. trec direct la perchezitie corporala. :)))

Recomandarea Zilei - 28 Februarie 2010

Multa muzica noua si azi la Recomandarea Zilei chiar prea multa pentru o singura zi dar trebuie sa recuperam in plus, e cu nume mari. De cand nu ne-am mai intalnit cu rubrica aceasta o sumedenie de single-uri si videoclipuri noi au fost lansate atat in tara cat si in strainatate.
O parte din acestea, cele ce merita a fi promovate, le vom vedea si noi mai jos:
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România