sâmbătă, ianuarie 09, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Haz de necaz sau de problemele altora.... la asta e profesionista omenirea intreaga in ziua de azi dupa cum vom vedea si in selectia de clipuri pe care v-am pregatit-o mai jos.
De ce e lumea asa? Nu ma intrebati? :))
Deci funny sa fie pana in panzele albe.

Sandwich vs hamburgerVa mai amintiti de razbunarea pe care a avut-o prietena unui maniac de jocurile pe Xbox fata de acesta? O puteti revedea aici! Ei bine, s-a intors roata pentru ca dupa ce ea i-a distrus bunatate de Xbox acum si el s-a razbunat pe laptopul ei. :)))
Spalam rufele in public:Amintiri din vara trecuta"Cine isi mai face cumparaturile in Carrefour Orhideea? Zoso a filmat acolo un client neobisnuit la shopping. Clipul a fost preluat de mai toate televiziunile de pe la noi...Au si ei idiotii lor...Mama ei de adrenalina...Sa faci cu inima.....Iar la final o noua compilatie plina de faze funny.Bonusul de azi vine cu o dedicatie muzicala. Cei din Republica Moldova deja se pregatesc intens sa castige concursul muzical Eurovision 2010.Nu radeti ca e fixista piesa... adica o asculti faci baza de ea dar dupa o fredonezi tam nesam asa din senin ca un nebun.. :)))

Cea mai tare jucarie... pentru oameni mari! :)

Si sa nu-mi spuneti ca nu e asa... ca nu va cred! :)))
Cine nu si-ar dori asemenea jucarie?

Jocul Zilei - Zombie Mall

Zombie Mall este poate unul din cele mai simple jocuri dar care te prinde sa-l joci la infinit. Asa ca astazi va ofer ocazia sa il jucati pana va saturati de el. :))
Games fara limite, intra si joaca-l
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România