luni, noiembrie 14, 2011

Pastila Zilnica de ras: De speriat mortii!

Fara cuvinte:

Viralul Zilei: Iepuras, dragalas...

... a fugit peste imas,
si s-a dus....

Eh.... vedeti voi unde s-a dus!

Wild Carpathia

Avem o tara extraordinar de frumoasa..... si nu, nu spuneti Pacat ca e locuita!

Wild Carpathia este un documentar despre Romania si muntii Carpati produs de Travel Channel. Documentarul prezentat de Charlie Ottley este dedicat, in primul rand, Carpatilor si padurilor lor, descrise ca "ultimul mare teritoriu salbatic al Europei". Mare parte din acest lant muntos inconjoara o parte a Romaniei, cunoscuta sub numele de Transilvania. Este un loc de mit si legenda, un taram unde urletul indepartat al lupilor mai infioara, inca, aerul nopţilor. Invitatul de onoare este, fireste, printul Charles. Filmul a facut senzatie inca dinaintea premierei, datorita unei declaratii socante a mostenitorului coroanei britanice.

"Genealogia arataă ca sunt un descendent al lui Vlad Tepes. Asa ca am interese in aceasta tara", a spus Charles, care a continuat spunand ca Romania este "ultimul colt al Europei unde vezi ce inseamna cu adevarat sustenabilitatea, rezistenta naturii si pastrarea unor ecosisteme intregi in beneficiul intregii omeniri".

Istoria Transilvaniei este povestita pentru publicul anglofon, de la vechea civilizatie a dacilor pana la comunitatile medievale a caror mostenire se pastreaza si astazi.Charlie Ottley si echipa sa nu uita sa prezinte si oamenii care locuiesc aici, de la ciobani si mestesugari, pana la artisti sau militanti ecologisti. Telespectatorii britanici si cei din toata lumea au avut, astfel, ocazia sa descopere un nou chip al Romaniei: o tara cu o natura fascinanta, demna de a fi cunoscuta si admirata.

Vizionare placuta!


Farsa Zilei

De azi pe Recomandarea Zilei veti putea viziona zilnic o farsa Just4Laughs in aproximativ 60 de secunde.

Recomandarea Zilei: Fantani muzicale 1

Azi am sa incep un lung sir de episoade in care vom vedea cele mai spectaculoase fantani muzicale de pe mapamond.

Lumini, lasere, efecte pirotehnice, constructii inovative, efecte sonore, proiectii video pe apa, piese muzicale celebre, audienta live... sunt cateva din conditiile principale pentru ca o fantana muzicala sa aiba succesul garantat.

Daca sunteti interesati sa vedeti in fiecare zi ce fantana mai apare pe Recomandarea Zilei, atunci nu trebuie decat sa reveniti zilnic pe site si sa priviti ,,minunea,,.

Astazi m-am oprit undeva prin apropierea noastra. Nu chiar in Romania chiar daca si pe la noi exista (doar) vreo 2-3 fantani muzicale ci in Rusia. Stiu, am vorbit numai de rau despre rusi in articolele precedente dar acum e cazul sa evidentiez si calitati nu doar defecte la acest popor. In ultima perioada rusii au prins gustul fantanilor arteziene muzicale si construiesc intr-o veselie, bucata dupa bucata.
Clipurile urmatoare sunt defapt clipurile de prezentare ale
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România