luni, noiembrie 14, 2011

Recomandarea Zilei: Fantani muzicale 1

Azi am sa incep un lung sir de episoade in care vom vedea cele mai spectaculoase fantani muzicale de pe mapamond.

Lumini, lasere, efecte pirotehnice, constructii inovative, efecte sonore, proiectii video pe apa, piese muzicale celebre, audienta live... sunt cateva din conditiile principale pentru ca o fantana muzicala sa aiba succesul garantat.

Daca sunteti interesati sa vedeti in fiecare zi ce fantana mai apare pe Recomandarea Zilei, atunci nu trebuie decat sa reveniti zilnic pe site si sa priviti ,,minunea,,.

Astazi m-am oprit undeva prin apropierea noastra. Nu chiar in Romania chiar daca si pe la noi exista (doar) vreo 2-3 fantani muzicale ci in Rusia. Stiu, am vorbit numai de rau despre rusi in articolele precedente dar acum e cazul sa evidentiez si calitati nu doar defecte la acest popor. In ultima perioada rusii au prins gustul fantanilor arteziene muzicale si construiesc intr-o veselie, bucata dupa bucata.
Clipurile urmatoare sunt defapt clipurile de prezentare ale uneia din firmele rusesti ce construiesc asemenea fantaini.2 comentarii:

Daniela spunea...

De ce nu am si eu in orasul meu o fantana de acest gen? Primarul nostru nu s-a gandit sa ma faca si pe mine fericita. :(

Mic Alexandru spunea...

Daniela, tu nu contezi decat o data la 4 ani. :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România