luni, martie 29, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Ultima suta de metri pana la Paste!
Ne pregatim constincios.... spovedania e spovedanie, imprtasania e impartasanie.... petrecerea e petrecere, asta din urma n-are nicio legatura cu D-zeu dar are cu Pastele ca asa e omu` cand are o zi libera chefuieste si se relaxeaza. :))
Noi la Pastila Zilnica de Ras ce am putea face altceva decat sa radem?! :)) Zambim de alte faze funny petrecute in lume si adunate in colectia ce urmeaza.

Jocul Zilei - Plant Pong Deluxe

Zic sa fie games adevarat azi si este...
Jocul zilei - Plant Pong Deluxe - este un joc extrem de captivant pe care il vei juca din ce in ce mai mult deoarece vei dori sa atingi noi limite si noi recorduri.
Principiul jocului e simplu iar daca ati copilarit cu prastia in mana cred ca aveti deja indeletnicirea necesara sa va descurcati la acest minunat joc. Cu alte cuvinte, va trebui sa trageti cu bile si sa colectati tot polenul iar mai apoi acele bilute trase de voi cu polen sa ajunga la flori, sa le polenizeze... :)) Cu alte cuvinte... cunoasteti vorba aia: va trebui sa zburati din floare in floare. :)))
Pentru toate astea e suficient sa folositi doar mouse-ul.
Gata cu vorba,

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Martie 2010 -4-

Extrem de multe goluri fantastice si in saptamana ce a trecut. O parte din ele, cele mai frumoase, intr-o selectie TOP 10 realizata de prestigiosul site TvGolo.com, le vom vedea si noi in colajul ce urmeaza.
Dupa vizionare, ca de obicei, voi... alaturi de ceilalti de pe mapamond, sunteti cei ce alegeti cel mai frumos gol al saptamanii trecute in Europa.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România