marți, decembrie 22, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Aventuri in baie....Atentie, vine:Se deschid pachete sub sau langa brad... un membru al familiei e revoltat, nu a primit nimic. Pe el Mosu` l-a uitat! :))Nu e de gluma. Accidente de sezon... atentie ca azi si maine poleiul va fi la ordinea zilei si la noi.Da ma leshi...Daca nu-mi place... nu-mi place si basta!

Lupta, corp la corp! Cine castiga?:Lenea e cucoana mare:Un angajat, devotat:Chiar ii place...Romania e plina de ratangii... Au si ei cativa:Idioti in actiune:Precis era o EA... :)))

Pregatirea de dinaintea meciului e cheia succesului!Un gand bun tuturor pentru Craciun!

La Start! cu N-Tone

Astazi revine rubrica La Start cu un tanar compozitor, producator, DJ.... N-Tone.
Pe numele lui real Daniel Antonescu, N-Tone imbina stiluri si genuri diferite de muzica, pornind de la genul clasic, la cel electronic. Folosind teme clasice si intrumente precum pianul si chitara, N-Tone reuseste sa creeze teme melodice profunde.
Progreseaza in muzica electronica si nu numai, semnand mai multe single-uri la diferite case de discuri din lume, Roton (Romania), Dangerbox Records (Las Vegas), Sundesire Records (Rusia). Totodata colaboreaza, produce si remixeaza pentru diferiti artisti, trupe si dj din tara dar si din strainatate.

Pentru mai multe detalii despre N-Tone accesati:
Site-ul oficial: www.ntone.ro


Ascultam 4 piese cu N-Tone si dupa ... votam.

N-Tone & Cris Jaljine - Maybe TomorrowN-Tone & Rosso Bruno feat. Misha - Crystal WoodTony Tomas - The Universe (N-Tone Remix)In februarie 2010 va lansa primul videoclip la piesa Home (N-Tone & Adda)
Recomandarea Zilei - 22 Decembrie 2009

Ce muzica noua avem azi? Putina in ajun de Craciun iar cea romaneasca are intaietate la Recomandarea Zilei...

Celia - My Story lansat in Europa.Kesha - TiK ToKDe sezon...

Directia 5 si Celia - DecembrieOldies-ul de azi vine din anul 2007 si e de Craciun:

Cascada - Last ChristmasSi continuam cu Regalul Colindelor. Azi cateva ore din folclorul romanesc pe care va invit sa le ascultati in totalitate, fie si pe reprize, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti ca sa parafrazez pe cineva renumit de pe la noi... :)))

Cele mai frumoase colinde din Ardeal
!Traian Ilea si Valeria CodoreanNICOLAE FURDUI IANCU, DINU IANCU SALAJAN, ILEANA RUS, IOAN BERCI
DOINITA SIMBOTIN, DRAGAN MUNTEAN, BENONE SINULESCU

* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România