duminică, februarie 19, 2012

Pastila Zilnica de Ras!

O noua zi, o noua pastila... de ras!

Farsa Zilei: Top in cupluri

Farsa zilei e defapt un top 5 cu cele mai simpatice si reusite farse in cuplu din prima luna a anului 2012.

TOP 10 - Funniest Videos of 2011

Ce parere aveti?

Top 10 Epic Wins of 2011

Greu a fost sa decid care a fost cea mai tare performanta a anului trecut....

Nou Record Mondial: Hotel cu 30 de etaje in 15 zile!

Da... ati citit bine. Chinezii pot!
Ei pot construi un hotel de cate stele vor in cat timp vor.

Dupa ce anul trecut au construit un hotel de 15 etaje in doar 6 zile, aceeasi companie a cladit un altul de 30 de etaje in 360 de ore, adica fix 15 zile, hotel predat la cheie chiar inainte de inceputul anului 2012, pe 31 decembrie 2011.
Rapiditatea cu care a fost construit se datoreaza noilor tehnici de constructie, prin crearea unor module din prefabricate.

Hotelul are o suprafata totala de 17 mii de metri patrati si rezista la un cutremur catastrofal pentru orice alta cladire din lume, 9 grade pe scara Richter, deci e una din cele mai sigure cladiri din lume.
Totodata este deasemenea si una dintre cele mai bune ca randament energetic, avand consum redus de energie iar prefabricatele de ultima generatie ii ofera o foarte buna izolare termica si fonica de pana la 5 ori mai buna ca oricare alt material, geamurile sunt in 4 foi cu o grosime totala de 15 cm, are un sistem inteligent de incalzire prin filtrarea aerului recirculat cu semnificativ aport de aer proaspat, aerul rezultat fiind de 20 de ori mai pur decat cel de afara, existand controlul computerizat al acestuia pentru fiecare camera in parte.... si cate si mai cate.... mai bine va las sa vedeti monitorizarea video a constructiei!

Viralul Zilei: Masa de biliard cu Giroscop

Desigur ca tehnologia nu a stat pe loc iar acest lucru se resimte din plin chiar si in jocurile de petrecere a timpului liber, unde altundeva decat pe... mare.
In timp ce esti intr-o croaziera pe ocean sau mare, categoric ca daca esti impatimit al biliardului, nu vei putea rezista fara sa faci o bila. Oamenii de stiinta au gandit, au socotit si iata... revolutionara masa de biliard cu giroscop, prevazuta cu senzori de gravitatie-stabilitate. 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România