joi, octombrie 21, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Zic in felul urmator:
Sa fie veselie.... si este fara discutie.
Dupa cum puteti vedea mai jos....Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Octombrie 2010 -3-

Ca de obicei,
vedem cele mai tari goluri marcate saptamana trecuta in Europa si nu numai, dupa care alegem golul golurilor.

Recomandarea Zilei - 21 Octombrie 2010: Madalina Lefter - Ti Lascio una canzone, dupa etapa a 7-a

Miercuri seara s-a desfasurat o noua etapa, a 7-a, din concursul festival, TI LASCIO UNA CANZONE, pe canalul tv italian de stat, RAI UNO.
La competitie participa si romanca noastra de 12 ani, MADALINA LEFTER asa dupa cum v-am informat si in editiile anterioare de Recomandarea Zilei.
Miercuri seara au intrat in concurs multe piese bune, Madalina avand o misiune foarte grea, aceea de a intrece in interpretare celelalte piese concurente. A avut o mare inspiratie ca a ales o piesa simbol pentru Italia, In Assenza di te de la o cantareata italiana foarte iubita, Laura Pausini.
Probabil lucrul acesta pe langa interpretarea impecabila a Madalinei, a facut ca romanca noastra sa fie din nou preferata publicului telespectator italian.
A castigat Madalina Lefter la televot iar premiul juriului a fost atribuit de catre acestia, pentru prima data, la 2 concurenti, Mattia(14 ani) si Rita(14 ani), pe care daca doriti ii puteti vedea mai jos cu
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România