luni, martie 19, 2012

Ce aleg?

In materialul de fata mi-am propus sa imbin utilul cu placutul.
Tot mi-am propus ca anul acesta sa aduc ceva modificari casei mele asa ca a sosit momentul strategiei. Camerele, holurile si bucataria sunt deja programate cu un proiect corespunzator, definit deja. Mi-a ramas baia pe care nu stiam cum sa o ,,modelez,, pentru a ma simti cat mai bine atunci cand sunt pe ,,tron,, sau cand fac baie ori dus.
Clar voi scoate tot mobilierul actual si voi modifica baia 100%.

Cautand solutii si variante timp de cateva saptamani prin universul internautic am dat peste un site ce mi-a deschis noi orizonturi.
Ideea de baza e un procedeu de placare a baii: Placare ardezie.
Aceasta placare va aduce cred natura vie in baia mea.
Suplimentar am sa creez un sistem audio cu senzor iar atunci cand voi intra in baie acesta va emite in surdina sunete ambientale din natura: vanticel usor, fosnet de frunze, susurul unui rau, cantece de greierasi si triluri de pasarele, plus ce o sa mai gasesc frumos in sunetele din natura.

Placarea cu ardezie este in fapt, o placare cu o piatra naturala, piatra ce s-a format din argila existenta pe fundul marilor si a oceanelor secate in timp. Poate avea diverse culori naturale: crem, ocru, verde, gri si negru, la capitolul acesta inca nu sunt decis ce culoare as alege.
Poate sunteti binevoitori sa-mi scrieti o recomandare in comentarii.

Daca intrati pe linkul site-ului pe care l-am gasit, scris mai sus, atunci puteti sa vedeti cam pe ce am pus ochii inca de la bun inceput. Imi place ardezia neagra dar nu as folosi-o pentru ca nu vreau sa vina cineva la mine, sa intre in baie si sa creada ca a intrat intr-un monument funerar si sunt in doliu, imi place si ardezia multicolora pentru pardoseala din baie dar si ardezia Xirafi pentru placarea peretilor baii. Dar cel mai mult imi place Piatra Naturala Scapitata Canton Olive adusa tocmai din Tibet, o piatra dura care e defapt o roca vulcanica ce poate avea dimensiuni mari sau mai mici. Sunt 3 modele relativ diferite ca dimensiuni si cred ca daca voi alege Piatra Naturala Scapitata Canton Olive, voi combina cele 3 tipuri de piatra existente pentru un aspect cat mai natural al baii mele.

Orice sugestie din partea voastra e binevenita asa ca simtiti-va in largul vostru pentru a comenta si a ma ajuta.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România