joi, martie 12, 2009

Tehnologia viitorului... tot de la japonezi!

Sa nu uitam de unde am plecat!
Ok, am vorbit despre ce le da prin cap japonezilor atunci cand vor sa se distreze dar sa vedem ce le casuna mintea si cand e vorba de tehnologie, domeniu unde sa recunoastem sunt avansati si nici nu indraznesc sa dau un pronostic fata de capacitatile reduse pe care le are Romania, desi oameni valorosi avem. Nici macar hackerii nu ii mai putem tine in tara. Orice infractiune se soldeaza cu un transfer de domiciliu din Romania in state. Fain asa..... Avem valoare...
Japonezii s-au gandit bine si au decis sa scape de laptop, astfel ca au creat un concept ce va urma in scurt timp sa intre in productia de serie, un concept ce are la baza tehnologia bluetooth.
Cum ar fi sa scrii la calculator pe orice masa?


Asta e doar o singura inventie ce se adauga lungului sir de inventii japoneze.
Geaca ce are aer conditionat incorporat!Sau masini din viitor.Inventiile sunt multe... dar nu toate sunt si de folos. Un mic montaj cu inventii ciudate si putin folositoare.


Ce noaptea erorilor?! Priveste aici....

Da da v-am mai spus de talentul si ingeniozitatea japonezilor. Inventivi din fire, in televiziune dau nastere la show-uri de show-uri.
Aproape ca nu exista grade de comparatie cu farsele sau glumele (nereusite in marea majoritate a cazurilor) produse la televiziunile din Romania. Macar de le-ar copia, ca la asa ceva natia asta e mare maestra, dar nici asa nu se poate ca nu e buget. Sau daca se copie din cazua bugetului saracacios, rezulta fix pix...
Se cere succes mare cu investitie mica in orice productie tv. Asa si daca tot am ajuns la capitoul asta sa imi spun off-ul pana la capat. Ti-e si jena ca dupa ce urmaresti emisiunile de divertisment ale televiziunilor din alte tari, fie ele si de stat chiar, sa te uiti la emisiunile similare de la noi. Decor care astupa exact ca pe vremea Evei, doar zonele nashpa ce nu trebuiesc privite, oameni anosti, ANEMIE in sensul adevarat al cuvantului. Bleah....
Dar sa revin la japonezi ca vreau azi sa ma inveselesc. Si privim:Ok. Show-ul urmator e produs si de romani, cum altfel decat anemic.La ei e o adevarata traditie...Test de rezistenta. Nu zambiti ca primiti na na.Cum pisici sa nu zambesti..... ten ten... :))))))))))))

Oricum ei is haiosi, dupa vorba dupa port...In fine, cam sadici japonezii... Am putea sta pana maine sa tot privim... Zic ca ajunge pe ziua de azi. :)))

Fain la oamenii astia: stiu sa zambeasca si cand pierd si stiu sa-si traiasca viata!

Recomandarea zilei

Tzanto tzanto... adica cant-o... cant-o... pe japoneza... :)))
Si japonezii sunt fani Queen.
Iata dovada.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România