duminică, noiembrie 14, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Pentru toti cei care....
doresc sa inceapa saptamana bine,
un clip mobilizator.
Categoric este funny...


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Nicolas Cage la Hunedoara!

UPDATE 19 Noiembrie 2010UPDATE 15 Noiembrie 2010

Nicolas Cage... asa cum se vehicula, nu a filmat niciun cadru la Hunedoara, au anuntat azi cei din echipa de productie a filmului, rolul acestuia nefiind prezent in cadrele turnate la Hunedoara. Asta nu inseamna ca nu e prin preajma, cine stie.... poate se relaxeaza pe la munte!?
Actiunea fimata la castel face parte din inceputul filmului cand actorul american inca nu intra in actiune.


__________________________________

Nicolas Cage se pare ca a sosit azi la Hunedoara unde va sta cateva zile pentru a turna alte scene din noul sau film,
Ghost Rider 2
- Spirit of Vengeance.

Initial filmul trebuia sa contina si multe scene prin ruinele fostului Combinat Siderurgic din Hunedoara. Acum se pare ca actorul va filma la Castelul Corvinestilor, aceasta locatie fiind si ea incerta pana de curand dar si intr-o mica zona a fostului combinat.

Filmarile la pelicula Ghost Rider 2, s-au desfasurat pana acum pe Transfagarasan si in zona municipiului Sibiu iar de maine, luni 15 noiembrie Castelul Corvinilor din orasul de pe Cerna este noua scena de desfasurare a filmarilor.

Ghost Rider (prima parte) este un film lansat in anul 2007 ce prezinta istoria lui Johnny Blaze (Nicolas Cage), un pilot de motociclete de 17 ani ce descopera ca tatal se apropie de sfarsitul zilelor din cauza unui cancer pulmonar. Mephistófeles (Fonda) ii promite ca-l va salva pe tatal sau daca el ii ofera in schimb sufletul. In ziua urmatoare tatal lui Johnny este vindecat insa moare intr-un accident avut cu motocicleta. Mephistófeles ii aminteste protagonistului ca nu mai este proprietarul propriului sau suflet si-l obliga sa abandoneze tot ceea ce cunoaste si iubeste, inclusiv pe iubita sa, Roxanner (Eva Mendes). Ghost Rider 2 ce se turneaza si in Romania va continua aceasta poveste........ Si probabil in cursul anului viitor vom vedea pe marile ecrane, la cinematografe... filmul produs la Hunedoara. Filmul va fi lansat oficial in Februarie 2012!

Castelul Huniazilor va fi inchis luni, marti si miercuri pentru vizitatori, intregul monument fiind inchiriat de echipa de productie Ghost Rider 2. In curtea interioara a monumentului au fost montate, inca de acum o saptamana, mai multe elemente de decor, printre care doua porti mari de lemn, cu aspect gotic, si un zid pe care protagonistul peliculei il va darama cu motocicleta. Pentru scenele turnate aici, echipa de productie va plati 1.000 de lei pe ora locatiile unde se vor turna scenele fiind demult alese. Directorul Castelului, Nicolae Ceriser, declara pentru presa centrala ca se va filma accesul pe pod, in zona fantanii, in curtea interioara a Castelului Corvinilor, Turnul vechi de poarta si Turnul Neboisa. Figurantii alesi vor fi platiti cu 60 de lei ziua.

Nicolas Cage se afla in Romania din a doua jumatate a lunii octombrie. Filmul va fi turnat in mare parte la Studiourile Castel Film (Castle Film ) din Bucuresti. Acolo sunt deja construite decoruri spectaculoase, productia cuprinzand efecte speciale vizuale si pirotehnice. Din aceasta cauza cred ca vom ramane oarecum neplacut surprinsi cand vom vedea filmul la cinematografe deoarece cam tot ceea ce au filmat sau vor filma ei va fi trecut si printr-o editare digitala.... si nu mare ar trebui sa ne fie mirarea daca vom vedea si alte aripi sau turnuri in plus la Castelul de la Hunedoara....

O alta parte a actiunii thrillerului va fi desfasurata pe ruinele vechiului combinat din Hunedoara. Mai exact, in zona fostei cocserii, unde o incapere paraginita a unei cladiri dezafectate va deveni ascunzisul motociclistului care ii infrunta pe demoni. Nicolas Cage, cel care va juca rolul supereroului Jhonny Blaze, va fi prezent la filmari impreuna cu cascadorii de la Hollywood.
“Timp de aproximativ opt zile, echipa care realizeaza “Ghost Rider 2” va filma pe fosta platforma industriala. Au venit echipele de productie si pirotehnistii, pentru a prospecta zona. Vor fi filmate scene explozive”, a precizat Gheorghe Cical, managerul Ecosid, societatea care se ocupa de ecologizarea zonelor fostului combinat.
Printre ruinele cladirilor populate in trecut de muncitorii hunedoreni vor fi montate platforme pe care Jhonny Blaze va goni cu motocicleta in flacari. Dupa ce echipa de la Hollywood isi va incheia filmarile, cladirile vor fi demolate, pentru ca locul sa fie transformat intr-un parc imens.
Si iar se vor auzi detonarile in Hunedoara iar suflul exploziilor va face ca intreg orasul sa fie lovit de mici cutremure.

De la Hunedoara productia filmului se va muta la cazinoul din Constanta.

Se pare ca mare parte din echipa de producatori este cazata la Hotel Rusca din Hunedoara. Nu se stie sigur daca si Nicolas Cage este cazat tot acolo...
Din categoria zvonuri... se zice ca Nicolas Cage va lua masa la Restaurantul Rustic din Hunedoara.

In fine, dupa vizita de la Cluj unde se zice ca ar cumpara o parte din padurea Hoia-Baciu sau chiar de pe Feleac, oare acum cand vede Castelul... il va cumpara? :))
Voi reveni cu noi informatii in momentul in care le voi avea.
Pana una alta, va las cu imaginile LIVE de la Castel... Poate prindeti si momentele dublelor pe podul Castelului.... aici! Din pacate webcam-ul nu este non-stop dar ziua de obicei functioneaza. Sa speram ca va functiona si in urmatoarele 3 zile ca sa vedem si noi actiunea de pe platourile de filmare ale Castelului.Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Viralul de azi: Dans pe clopotele de la biserica?

Direct de pe site-ul Giuliei, cel mai original dans pe melodia clopotelor din parcul central....
Avea in clip doar un an si trei luni!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Recomandarea Zilei - 14 Noiembrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 9-a

Dupa nedreptatea care i s-a facut Madalinei Lefter in finala emisiunii concurs Ti Lascio Una Canzone de pe Rai Uno, noi romanii ne punem sperantele in cealalta romanca participanta la un astfel de concurs, Andreea Olariu, care iata... a parcurs deja 9 etape din concursul Io canto desfasurat pe canalul italian privat Canale 5 Mediaset.
Doar cateva saptamani, etape, mai sunt si din acest concurs... in scurt timp se va intra in semifinale si mai apoi firesc in finala unde speram cu totii ca Andreea sa castige trofeul Io Canto si sa-l aduca in Romania.
Vineri 12 Noiembrie in cea de-a 9-a etapa Andreea Olariu nu a obtinut nimic. Premiul televotului a fost obtinut de Benedetta cu o piesa pe care o vom vedea mai jos iar premiul juriului a fost acordat lui Alessandro Casillo ce a interpretat o piesa foarte cunoscuta, When a man loves a woman. Pentru aceasta etapa juriul a fost format din Claudio Cecchetto, membru permanent al juriului, Garrison si Alessandra Celentano, cunoscuti de la o emisiune celebra in Italia - Amici, Katia Ricciarelli si Kyle Lowder, actorul din serialul Beautiful al personajului Rick Forrester.
Sa revenim insa la Io Canto cu videoclipuri. Mai intai piesa castigatoare....

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Noiembrie 2010 -2-

Si azi vedem cele mai reusite goluri inscrise pe stadioanele Europei si nu numai....
Dupa selectia celor mai bune zece goluri, votati golul preferat! Priviti...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România