sâmbătă, iunie 20, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Va era dor de niste idioti de weekend? :)))
Ei bine.. iata-i:Faza dementiala in Turcia:Caldura asta poate crea probleme...Portarul nu va uita prea curand golul asta....Cum poti adormi instantaneu pe cineva in 3 secunde?!Cea mai tare riposta la criza economica:O bonificatie pentru cei pasionati de calculatoare.Un sfat, nu incercati niciodata sa fiti la moda, ca nu ve-ti fi... :))
La final vreau sa va prezint o piesa. Este defapt clipul unei campanii de recrutare pentru armata pakistaneza.Zice`se ca are niste versuri.... mama, mama... de te ung la suflet! Patriotism adevarat!
Ei ashh... cum nu te-ai mai duce in armata, mai ales daca te-ai intalni cu ea! :)))))))))))))

Cele mai tari reclame!

Make love not war... Listen music and make peace.
Cam asta e sloganul reclamei de mai jos. Va las pe voi sa spuneti daca e sau nu geniala.
De ceva vreme a tot aparut pe net, un alt mod de a face reclama la un produs. Acum am gasit la o calitate superioara una din inregistrari...Cu siguranta o astfel de reclama live are un impact mult mai mare fata de cel de pe tv sau radio. :))))

Fa si tu ca el!

Legat de tipu asta din clip... nu stiu cu ce se spala pe dinti, nu stiu ce lactate consuma si nu stiu ce-i pot dintii!.. :))))))
Da` vedem impreuna...

Cel mai lung pod din Asia!

Se va construi asa ca... ce ve-ti vedea mai jos este proiectul animat al podului.
Detaliile acestei constructii grandioase vor fi prezentate textual in clip.Nu vin si pe la noi?! :))

Recomandarea Zilei - 20 Iunie 2009

Daca e weekend vreau sa ne amuzam cu cateva piese... realizate profi pe seama gafelor din jurnalele tv.Una peste alta vreau si eu softul care-ti duce vocea pe linia muzicala a piesei. :))))))))
Vreau sa vedem si un hit, I have a dream cu Martin Luther King
Misto de tot...Ok, Recomandarea de azi vine cu multa caldura, distractie, plaja, soare, mare sau iarba verde, dupa caz, Din anul 1998:Si o bonificatie, un film animat cu... chibrite. Priveste aici mai... Mircea Badea. Daca si chibritele fabricii tale ta ar fi avut un promo ca asta atunci erau no`1 in Romania. Renuntau oamenii si la brichete numai de dragu` lor... :)))))Weekend fain tuturor!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România