marți, iunie 02, 2009

Pastila zilnica de ras!

In momentele urmatoare vreau sa vedem un montaj cu cele mai bune KO aplicate arbitrilor din lumea intreaga. Pe finalul filmuletului vedem si cate-o revansa din partea unor arbitri mai tupeisti. :))))Cum poti desface o sticla de vin?Iata si jaful perfect, sub nasul politistilor:Cum se manevreaza un mini excavator...:))Iar la finalul pastilei de azi, ne amuzam cu o pisica draguta si mini elicopterul stapanului ei. :))Farse de farse

Trecem in revista azi si noile farse postate pe net in ultima saptamana, care defapt sunt doar 2 ... de calitate.
Mai intai o farsa la indemana oricui, o farsa ce poate fi facuta oricui, cu precadere celor neinitiati intr`ale calculatoarelor.Iar acum e randul lui Eminem cel caruia i s-a facut farsa vietii lui.
Se pare ca n-a prea gustat-o si a promis ca nu mai da pe la MTV Awards never ever.. :)))
Dupa parerea carcotasilor, a meritat-o dupa zecile de piese in care se lega ba de unu ba de altu iar dupa parerea fanilor, MTV a cam intins coarda cu farsa asta.
E plin netul de filmari care mai de care dar cam toate dispar ca nah.... drept de autor... pentru MTV care poate si-a dat seama de eroare si nu mai vrea popularizarea la extreme a evenimentului.
Pe scurt in Gala MTV Movie Awards de anul acesta, gala desfasurata in weekendul ce a trecut si-a facut aparitia Borat... adicatelea Bruno si nu pentru orice, ci pentru un numar de 69. :))))))))))
Ete ca a poposit in poala lui Eminem.... :)))Pentru orice eventualitate legata de disparitia embed-ului... si o alta varinata.
Cred ca va dati seama ce injuraturi au fost live si ce le-a fost dat sa auda cei din sala. Pasajele audio respective au fost reduse la mutenie de MTV... :))) pentru publicul din fata televizoarelor.


Criza la romani... cu Stan si Bran!

Ete nah... sa mai zica cineva ca nu sfidam criza financiara.... :))))
Dintotdeauna romanu` a facut haz de necaz. Iata cum ii pune pe Stan si Bran sa danseze Hora crizei financiare de la romani.Pentru cei ce tot ma intreaba de piesa... E Lorenna - Criza financiara :))

Cele mai tari reclame

Daca vreti sa calatoriti in Asia... poate va vin in ajutor cu o idee stralucita.
Dupa cum urmeaza:Poate vreti televiziune digitala prin satelit:

Recomandarea Zilei - 2 iunie 2009

Azi inaintea piesei vreau sa vi-o prezint pe micuta de mai jos... E autista si are doar 7 ani dar canta misto imnul national al americii.Si piesa de colectie... o interpretare de aur din 1994.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România