joi, decembrie 17, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Idioti in actiune! Rusii sunt obisnuiti cu sticlele, sa le bea continutul nu sa le testeze de teasta.. :))Fete baietzoi....De Craciun, nu faceti cadouri copiilor... obiecte contondente.. :)))Se intampla Live....

Rasul e contagios asa ca... Urmariti inregistrarea webcam din lift:E de rasu` plansu`. Se intampla in Romania cu romani jmecheri....Pe final o dedicatie. Va place sau nu?!

Cel mai tare aranjament luminos de Craciun!

Fara comentarii. Savurati din plin acest clip... Merita! :)

Recomandarea Zilei - 17 Decembrie 2009

Pentru azi putine lansari... Muzica noua romaneasca, defapt un remix la o piesa mai veche...

Simplu - Puppet (HaHaHa Production RMX)Alte 2 noutati muzicale ce merita a fi promovate.

Espen Gulbrandsen vs. DJ Julian Vincent feat. Maria Nayler - Perfect SkyEric Chase - If You Tolerate ThisRevin cu piesa LIVE pe care vi-o propun azi spre vizionare... O interpretare incredibila pe care n-o sa o vedeti la noi, NICIODATA.

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken HeartOldies but goldies azi cu o piesa din anul 1985:

CC Catch - I Can Loose My Heart TonightDe azi intr-o saptamana va fi Craciunul, asa ca timp de 10 zile vom avea un regal cu cele mai emotionante colinde existente la romani. In prima zi un remember cu regele incontestabil al colindelor de sarbatori. Aproximativ 2 ore, nici mai mult si nici mai putin de 38 de colinde, una mai frumoasa ca alta si un singur nume.

STEFAN HRUSCA - CELE MAI FRUMOASE COLINDEUn bonus special azi din SUA cu om oarecare de pe strazi....
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România