joi, decembrie 17, 2009

Recomandarea Zilei - 17 Decembrie 2009

Pentru azi putine lansari... Muzica noua romaneasca, defapt un remix la o piesa mai veche...

Simplu - Puppet (HaHaHa Production RMX)Alte 2 noutati muzicale ce merita a fi promovate.

Espen Gulbrandsen vs. DJ Julian Vincent feat. Maria Nayler - Perfect SkyEric Chase - If You Tolerate ThisRevin cu piesa LIVE pe care vi-o propun azi spre vizionare... O interpretare incredibila pe care n-o sa o vedeti la noi, NICIODATA.

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken HeartOldies but goldies azi cu o piesa din anul 1985:

CC Catch - I Can Loose My Heart TonightDe azi intr-o saptamana va fi Craciunul, asa ca timp de 10 zile vom avea un regal cu cele mai emotionante colinde existente la romani. In prima zi un remember cu regele incontestabil al colindelor de sarbatori. Aproximativ 2 ore, nici mai mult si nici mai putin de 38 de colinde, una mai frumoasa ca alta si un singur nume.

STEFAN HRUSCA - CELE MAI FRUMOASE COLINDEUn bonus special azi din SUA cu om oarecare de pe strazi....
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România