marți, septembrie 15, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ok... scoala a inceput, deja suntem in a 2-a zi, poate si cei ce au inceput lucrul odata cu elevii sunt si ei tot in a 2-a zi de lucru. Se presupune ca usor usor incepeti sa va obisnuiti cu ritmul chiar daca mai greu. Ei bine pentru ca viata voastra sa fie si funny v-am pregatit si azi o noua pastila plina de divertisment si umor.

Incepem cu ceva... ce poate va pare cunoscut multora dintre voi. Faceti si voi asa(daca sunteti elevi - dedicatie pentru profesori) ca batranelul algerian de mai jos?Eh... zic sa trecem la lucruri serioase. O parte din fazele comice din clipul de mai jos le-ati vazut pe Recomandarea Zilei iar altele sunt noi. Ne facem incalzirea...Va invit sa vedeti care este jaful perfect... atunci cand vorbim despre jafurile din magazinele cu jucari... erotice. :)))Cum scoti bani de la ATM atunci cand lenea e cucoana mare? Chemi bancomatu` la tine? Nicidecum, te duci tu la el dar cum!?La fotbal... gura casca! :))Trecem acum la farse. Cum crezi ca reactioneaza un angajat McDonalds cand ajungi cu masina la ghiseu si ceri....Urmatoarea farsa e dedicata exclusiv elevilor si studentilor:))) Ce poti face ca sa scapi de ore?Iar urmatoarea tuturor... :)))Apropos... de scoala. Iata cum se face scoala in Koreea.Va era dor de... idioti in actiune?Pentru final am pastrat o compilatie de exceptie. Ce pretuieste un copil, o bucata de jeleu sau... 2?
Niste britanici au facut testul si au ramas surprinsi de reactiile copiilor. Priviti si va amuzati:Am si o bonificatie de la Zoo. Atunci cand ursii se plictisesc....* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!

Nou Record Mondial!

Parkour-istii sa fie pe receptie... :))
Tanarul de mai jos, Chase Armitage pasionat de parkour a stabilit in weekend, un nou record care se adauga la lunga lista cu recorduri mondiale intrand in Cartea Recordurilor.
Practic a escaladat un zid, o masina a trecut pe langa zid si implicit pe sub el iar in cadere a executat un backflip, aterizand la 3 metri si 4 centimetri de zid. Wow... e ceva, priviti:* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!

How to... Cum sa scoti un dop din sticla!

Cum poti scoate un dop de pluta dintr-o sticla?
Pare simpla solutia. Spargi sticla... dar daca ti se cere sa nu faci lucrul acesta?
Ne trebuie alta solutie. Pai se vedem... Un tanar englez ne arata cum procedam.
Luam o punga de plastic, o introducem in sticla, rasturnam sticla astfel incat dopul de pluta sa ajunga in gatul sticlei si incepem sa umflam punga dupa care o tragem afara. Simplu ca buna ziua.
How to
.... azi o noua provocare rezolvata. Priviti:* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!

Jocul Zilei - Clear Vision 2

Pentru voi un alt joc simpatic, in categoria games - Clear Vision 2. Azi sunteti criminali in serie. Folositi doar mouse-ul pentru a juca. Treaba e simpla, primiti mailuri prin care vi se propun afaceri, impusti pe cineva si primesti sume de bani. Revi acasa si iti verifici lista de mailuri pentru noi misiuni implicit noi castiguri... si tot asa.... pana va saturati sa tot impuscati. :)) Sau va puteti opri cand va ajung banii castigati desi aici ma indoiesc ca cineva se va multumi cu cat are... :))
Cine intra in joc sa anunte ca sa stim sa ne ferim de criminali in serie. :)))))
Bafta multa!


Recomandarea Zilei - 15 Septembrie 2009

Incepem si azi cu muzica noua la Recomandarea Zilei
Basshunter - Every MorningPentru piesa veche eurodance, ramanem tot in anul 1993:* NOU * Intra in comunitatea Recomandarea Zilei!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România