vineri, martie 20, 2009

Nu ii cred! Earth Hour exista dar ei nu.....Earth Hour Romania, 28 Martie 2009, ora 20:30
Vezi mai multe video din Evenimente »

Ati urmarit un clip ca oricare altul.
Ei bine in clip si-au facut aparitia si cateva vedete autohtone care.... care mai de care sustin nobila cauza pentru care a fost creata Earth Hour.
Dati-mi voie sa nu cred ceea ce au sustinut acestea.
Toti sunt falsi in fata camerelor de filmat... Ete fleosc... nu mai pot ei de Earth Hour! Ce sa-ti spun... cata minciuna si cata ipocrizie. Dintre toti Melania Medeleanu a fost cea mai sincera. Nu a indemnat pe nimeni sa stinga lumica, nu a spus ca ea o sa scoata si frigider si purcel din priza, a adus in discutie doar un exercitiu la care ar trebui sa meditam... si ii dau dreptate. prea multa crispare, prea multa ura... noi am uitat sa iubim. Iantule... tare as vrea sa fiu o musca, sa vad cum nu te uiti tu la meciul nationalei! Lui Dani Otil... se pare ca ,,femeia,, ii tine si de lumanare... ups, si de cald iar pe colegu` Razvan as vrea sa-l vad daca gaseste priza interfonului. Pe tanti de la Tabu nici ca o cred... auzi tu... se plimba singurica pe strazi intunecate... :)))))) Ma face sa rad. Bodo.. esti penibil... te cred si eu ca nu iti vei lasa alarma la casa! Miki... esti tare, mai cunosc cativa vecini care fac si ei economie non-stop, de ce? Pentru ca le e dor si lor de vremurile comuniste, ca si tie. Sper sa ai destule lumanari.
Una peste alta laudabila initiativa clipului, pacat de personajele false ce au aparut in clip.
Fiecare om face cum il mustra constiinta, daca are asa ceva atunci se va alatura campaniei iar daca nu... il va durea fix in fund de Earth Hour. Tocmai din cauza astora din ultima categorie enuntata am ajuns aici si tot ei vor trage si mai in jos planeta asta, candva paradis. Si apropos... ziua asta de 28 poate fi un rai pe pamant dar numai pentru infractori.
La final... un indemn personal, fii om, nu animal si gandeste-te si la ziua de maine. Fa economie mai ales acum in criza. Iti va fi mai bine si tie dar si planetei.

Personal nu promit nimic pentru data de 28 martie ora 20:30. Dar incerc.... insa tentatiile sunt mari si in plus nici nu stiu ce se va intampla pana atunci sau chiar atunci. Imi moare pisica pe care n-o am, ce sa fac?!

PS Oficial va comunica cineva cati megawati ora s-au economisit in alea 60 de minute?!

Recomandarea Zilei de 20 Martie 2009

Meditam pana pe 28 martie, urmarim colajul de mai jos si pe urma decidem daca tinem sau nu ora pamantului.Yep.. Pamantul e si in mainile tale!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România