joi, iulie 30, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Incepem cu o intrebare de baraj. Tipul ce urmeaza sa il vedem, prin discursul lui a crescut sau nu productivitatea la carnea de curcani, ca vad ca ii educa bine?!
Il urmarim in toata splendoarea actiunii lui la o ferma oarecare din Turcia!Publicitate de voie de nevoie... :))Oral sau.... :))Si tot live de la tv, in China:Nu se face asa ceva la stiri... si tocmai in Germania?! :))Plictiseala in armata rusa...Nu lipsesc nici ultimii idioti in actiune:E de rasu` plansu.... tu ca parinte ti-ai lasa copilul sa stea asa?


REALITATEA.NET - Inconştienţă părintească! Un copil este urcat pe geamul unui autoturism aflat în mers

Din aceeasi categorie... oare creste randamentul angajatilor daca sunt ocrotiti asa?!Priviti mai jos o sceneta beton..... :)) Urmariti clipul pana la final, un final la care nu te-ai fi gandit... :)))))))))Pe final va las cu un colaj de momente vesele din sport.

Sport si nu numai tot in imagini....Faceti si voi ca ei!

Asta numai daca aveti carnet si.... tupeu!Bine asa! Mai departe va invit sa invatam impreuna cum putem face o minge de foc, pe care sa o manevram in maini fara sa ne ardem. Cele trebuincioase pentru test, le gasiti in clip...Sa-mi spuneti daca v-a reusit! :))
Nu-mi doresc sa ajungeti in carje precum adolescentul de mai jos dar ce face el e uimitor...Pentru un paralizat e muuult peste asteptari!
De la oameni bolnavi la oameni sanatosi si plini de viata. Baietii filipinezi ce-i vom vedea mai jos sunt doar amatori... si se descurca foarte bine...Chiar daca pare plictisitoare metoda urmatoare de calcul, pun pariu ca e practica atunci cand nu ai calculator la indemana. Asadar, haideti sa vedem cum se mai pot face calculele inmultirilor...?!

Cele mai tari reclame!

Ideea reclamei ce va invit sa o vedeti e buna. Pacat de pretul piperat al leptoacelor de pe la noi ca altfel ideea de garantie pe viata ar prinde la tot taranu`... scuzati, romanu`. :))
Tine-te tare mai ales daca esti d-soara... :))In vizita la bunica....Una la mobile....Unde e mama si cu tata? Prea multa tehnologie strica....Si apropos de tehnologie...Bravo timisorenilor pentru rezultatul exceptional obtinut miercuri in Ucraina. Nea` Luce sar`na da fusara mai buni ai nostri. Ce ziceti de un 0-0 acasa?!
Ne surade ideea da` sa revin la urmatoarea reclama. Cati microbisti nu or fi folosit faza asta din reclama de mai jos...Aveti nevoie de niste jucari?Nici dupa reclama asta nu te lasi de fumat?O campanie pentru care sunt intru totul de acord...

Cei mai norocosi oameni de pe Pamant!

Atunci cand moartea trece pe langa tine...


Recomandarea Zilei - 30 Iulie 2009

Numai maine nu-i poimaine si intram in ultima luna de vara si poate si de vacanta, pentru unii...
De piesa asta din 1995 va mai amintiti, din cei care ascultau pe atunci?!


 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România