joi, iulie 30, 2009

Cele mai tari reclame!

Ideea reclamei ce va invit sa o vedeti e buna. Pacat de pretul piperat al leptoacelor de pe la noi ca altfel ideea de garantie pe viata ar prinde la tot taranu`... scuzati, romanu`. :))
Tine-te tare mai ales daca esti d-soara... :))In vizita la bunica....Una la mobile....Unde e mama si cu tata? Prea multa tehnologie strica....Si apropos de tehnologie...Bravo timisorenilor pentru rezultatul exceptional obtinut miercuri in Ucraina. Nea` Luce sar`na da fusara mai buni ai nostri. Ce ziceti de un 0-0 acasa?!
Ne surade ideea da` sa revin la urmatoarea reclama. Cati microbisti nu or fi folosit faza asta din reclama de mai jos...Aveti nevoie de niste jucari?Nici dupa reclama asta nu te lasi de fumat?O campanie pentru care sunt intru totul de acord...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România