joi, iulie 30, 2009

Faceti si voi ca ei!

Asta numai daca aveti carnet si.... tupeu!Bine asa! Mai departe va invit sa invatam impreuna cum putem face o minge de foc, pe care sa o manevram in maini fara sa ne ardem. Cele trebuincioase pentru test, le gasiti in clip...Sa-mi spuneti daca v-a reusit! :))
Nu-mi doresc sa ajungeti in carje precum adolescentul de mai jos dar ce face el e uimitor...Pentru un paralizat e muuult peste asteptari!
De la oameni bolnavi la oameni sanatosi si plini de viata. Baietii filipinezi ce-i vom vedea mai jos sunt doar amatori... si se descurca foarte bine...Chiar daca pare plictisitoare metoda urmatoare de calcul, pun pariu ca e practica atunci cand nu ai calculator la indemana. Asadar, haideti sa vedem cum se mai pot face calculele inmultirilor...?!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România