miercuri, februarie 25, 2009

Kaoma - Lambada

Si daca tot am adus in discutie anul 1989, ne amintim de o piesa ce a facut valuri in intreaga lume, fiind saptamani la rand pe prima pozitie in topurile europene si nu numai:
Kaoma - Lambada

jean michel jarre - magnetic fields 2

Va mai amintiti?
Piesa o auzeati la genericele sportive de la televiziunea romana, imediat dupa asa zisa revolutie din `89:


jean michel jarre - magnetic fields 2
Asculta mai multe audio Divertisment »

Privacy / Terms

Toate materialele textuale din acest site, au calitate de pamflet si vor fi interpretate ca atare.
Recomandarea Zilei foloseste serviciile publice oferite de platformele:
YOUTUBE, VIDEONEWS, REALITATEA TV - MARTOR OCULAR, STIRILEPROTV, METACAFE, LIVELEAK, COLLEGEHUMOR, BREAK, 220, VIATALASERVICIU, CATAVENCU, VIDEO.ALEGE, TRILULILU, BUBA, LEENKS, DAILYMOTION, GARAGETV, EBAUMSWORLD, WAT, BUZLY, NOTHINGTOXIC, UMORNEGRU, FANDOME, BIOGET, TARE.RO, ABC, GROOVESHARK, MUSICOUTFITTERS, MP3RAID si se supune regulilor acestora de utilizare!

Textele, pozele, filmele, piesele muzicale, sunt proprietatea celor mentionati ca si sursa, acolo unde aceasta este prezenta sau implicit prin cod “embed” ori preluare indirecta de pe alte platforme ale unor site-uri mentionate mai sus. Materialele video/foto prezentate, nu sunt stocate pe serverul pe care acest website este gazduit. Acestea sunt doar mirror-uri ale fisierelor aflate pe alte servere. Astfel, atata timp cat fisierul este prezent pe acel server, el va fi prezent si la oricare incarcare a paginii web de fata.

Acest site nu este o resursa de contributie publica, pentru a va aroga vreun drept. Daca vreti sava arogati vreun drept atunci vizitati site-urile ce ofera resurse publice.

Accesul pe acest site se face doar in conditiile in care intelegeti cele prezentate mai sus ca fiind reguli, iar autorul prezentului site nu poate fi implicat in orice forma de disputa cu privire la materiale ce nu-i apartin.
In cazul in care aceste conditii nu reprezinta modul corect de interpretare a informatiei in acceptiunea dv, sunteti obligat sa parasiti acest site, fara a accesa nicio resursa disponibila.

Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
-------------------------------


The collection of personal information by businesses is governed by, among other things, Directive 95/46/EC of the European Parliament and Of the Council of 24 October 1995 on the Protection of Individuals with Regard to the Processing of Personal Information and on the Free Movement of Such Information, as well as the national legislation of European Union Member states. For more information, see http://europa.eu.int/comm/justice_home/fsj/privacy/.

Safe Harbor

DoubleClick has agreed to adhere to the European Union Safe Harbor Principles. DoubleClick participates in the Direct Marketing Association’s Safe Harbor complaint resolution process. European consumers that are unable to resolve a complaint after contacting DoubleClick may file a complaint with The Direct Marketing Association at the following address:

The Direct Marketing Association
Attn: Ethics/Consumer Affairs Department
1111 19th Street NW
Suite 1100
Washington, DC 20036
Safeharbor@the-dma.org
www.the-dma.org

START pe un nou drum

E la moda...
Intr-un an de criza, daca tot nu mai avem atat de lucru si avem mai mult timp la dispozitie, m-am gandit sa atac si acest teren, al blogului. O necunoscuta pentru inceput.
Promit insa sa ma familiarizez cat mai repede si sa ofer tuturor iubitorilor de muzica buna, haz de calitate, cuvinte asortate si tot tacamul... momente placute pentru ca trebuie sa mai si zambim, sa iubim... eh si sa muncim, ca doar e an de criza... :))
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România