marți, iunie 14, 2011

Pastila Zilnica De Ras!

Si pentru ca stiu ca va plac fazele funny cu animale si copii dar nu numai pentru ca stim ca nu am mai zambi pana la absolut daca nu am avea si oameni mari dati in mintea copiilor, si atunci astazi va prezint o noua compilatie totala, la care veti zambi pana la lacrimi!
Spor... :))

Viralul Zilei: Bungee Jump din Rusia

Astazi dupa cum o sa vedeti si in postarea imediat urmatoare, o sa dedic mai mult spatiu decat de obicei, Rusiei si rusilor care nu se dezmint din a fi cei mai teribilisti din intreaga lume, probabil alcoolul este viata... si viata e alcoolul este principiul dupa care se ghideaza ei in viata si nimic altceva, ca atare... pericole nici ca exista pentru ei daca au... alcool! :))
Rusia ca intindere e o tara imensa si in consecinta ca si la noi pe vremea comunistilor, s-a construit in prostie, ajungandu-se in ziua de azi ca aceasta tara sa aiba mii de blocuri parasite care dupa cum vom vedea mai jos nu sunt tocmai parasite ci sunt folosite de... nebuni, pentru bungee jumping! :)) Nu-i pot numi altfel decat prosti, idioti, etc. Ce parere aveti?

We Love Russia 6, 5, 4, 3, 2, 1

Daca doriti sa zambiti... va ofer cateva zeci de minute la pachet, garnisite cu mahmureala ruseasca si prostia sovietica mostenita, care pe`alocuri tre` sa recunoastem si-a facut simtita prezenta de nenumarate ori si in Romania noastra...

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Iunie 2011 -2-

O noua saptamana a trecut si multe alte campionate au mai intrat in vacanta.
Si cu toate astea avem ce vedea... O noua compilatie cu cele mai bune goluri marcate pe stadioanele Europei si nu numai pentru ca astazi poposim mai mult prin America de Sud de unde vom vedea goluri spectaculoase din campionatele nationale sud-americane de fotbal, vedem chiar si un gol briliant marcat de o americanca, ioi... e si frumoasa tipa dar asta e alta poveste... :)))
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România