vineri, noiembrie 06, 2009

Daca e weekend e clar ca ne relaxam din plin. Noi nu prea avem ce face mare lucru dar altii scot distractie, fun si din piatra seaca daca pot sa ma exprim asa.. :))))
Deci, vorbim de japonezi. :)) Priviti ce inventeaza si cum se distreaza:Ce credeti ca face gardianul din imaginea de mai jos?
Se intampla in Romania....Da... ne-am lamurit. N-am s ava rapesc prea mult timp asa ca propun sa ne apropiem cu rubrica d efinal si tocmai de asta am sa va las cu 2 super compilatii funny ce aduna clipuri pline de umor filmate acasa, la evenimente, pe strada sau la diferite competitii sportive...

Pastila Zilnica de Ras!

Azi una scurta, totala, despre femei.... iar pentru weekend editii speciale, despre ce e vorba veti vedea.
Divertisment pentru voi toti. Zambiti va rog:

Recomandarea Zilei - 06 Noiembrie 2009

Azi o noua piesa romaneasca din categoria muzica noua, daca va place... ramane sa comentati.
Legalize feat Diedra - Intre noiO alta noutate in materie de videoclip lansata de curand in SUA:
MIley Cyrus - Party In The U.S.A.Si altele:
50 Cent - Baby By Me ft. Ne-YoHonorebel featuring Pitbull and Jump Smokers - Now You See ItFratilor vreau si mi-am propus ca din cand in cand sa va aduc emotia unor piese romanesti de real succes interpretate LIVE.
Azi ma opresc la una din cele mai indragite trupe din Romania, Holograf. Sa nu-mi iei niciodata dragostea este piesa care in anul 2000 a creat isterie in randul fanilor odata cu turneul prilejuit de lansarea albumului Holografica. Ati fost si voi si ati fredonat piesa asta iar si iar....?Ok si dupa piesa live va propun un alt remeber, de aceasta data la o piesa din anul 1995.
Electric - Leila K

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România