vineri, decembrie 31, 2010

Anul Nou 2011 - Revelion in strada!

Din inertie initial in titlu am scris 2010... :)
Cu siguranta mai toata Romania asteapta cu nerabdare sa se desparta de acest an blestemat pentru unii... urat pentru altii.... critic pentru unii sau dramatic pentru altii. Mai sunt doar cateva zeci de minute din anul 2010, lumea toata e deja in forfota organizarii petrecerilor de Revelion.
Unii sunt cu Revelionul acasa in familie, altii tot acasa... cu prietenii la un mic party iar altii pregatiti sa plece la un local si in fine... altii din categoria celor care nu prea urasc anul 2010, sunt deja la munte, la vile, hoteluri, restaurante.... pentru petrecerile cu caviar de revelion. Ah... sa nu uitam ca multi fac Revelionul in strada, nenumarate primarii din Romania, chiar si cele din judetul Hunedoara... au anuntat programe speciale de revelion in strada.
Hunedoara, Deva, Simeria, Petrosani, Hateg, Calan, Brad, Orastie... populatia acestor orase oricum obisnuieste s aiasa in strada pentru a ciocni un pahar de sampanie la cumpana dintre ani.

Personal anul 2010 a fost un an la limita si sper ca 2011 sa fie peste aceasta limita, in progres.
Nu pot sa nu ma gandesc si la cititorii fideli de Recomandarea Zilei iar lor le doresc ca noul an sa fie mult mai bland cu acestia si familiile acestora, 2011 sa le aduca sanatate, rabdare, optimism si incredere. Sunt convins ca odata si odata o vom duce si noi bine.
Voi cum sperati sa fie 2011 si ce vise vreti sa vi se realizeze?
Spatiul de comentarii il las liber pentru gandurile voastre...

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România