vineri, martie 06, 2009

Vreau si eu, vrei si tu!?

Suparat, dezamagit si visator.
Asa sunt de un timp incoace dar azi m-am hotarat sa schimb foaia... M-am saturat de tigani, hoti, infractori si prosti, in general.
Azi vreau sa visez. Sa visez ca odata si`odata Romania va fi o tara civilizata, unde vei fi respectat atat de autoritati cat si de oamenii de rand, ca vei avea parte de liniste, relaxare, curatenie si ca nu vei mai fi obligat sa iti ascunzi identitatea daca pleci in Europa... Apropos... azi daca aveti posibilitatea sa urmariti Italia 1, faceti-o. Va fi difuzat un material interesant si tare is curios ce nuanta i se va da evenimentului in cadrul emisiunii.
Pe scurt, Paolo Calabresi, s-a prezentat drept cetăţean român şi a imitat accentul românesc într-un bar din Roma, jucând un rol în cadrul unei emisiuni de divertisment. La scurt timp, el a fost atacat cu un cuţit. Calabresi filma pentru emisiunea umoristică Le Iene difuzată de postul de televiziune Italia 1 in seara aceasta de la ora 22:10 ora noastra. Un promo al emisiunii poate fi vizionat aici.
Si ca sa revin la ce-mi doresc...
Imi doresc si eu asa ceva in Romania!Daca inca nu v-ati dat seama despre ce e vorba va spun ca raiul se numeste Bellagio Hotel si e in paradisul cazinourilor, Las Vegas. Daca ajungeti pe acolo nu ratati spectacolele fantanilor arteziene.... :))))))))))))))))))))))

Mda... oricum, la noi cam e THE END cam de mult!
Raman la starea mea. M-am resemnat!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România