sâmbătă, iunie 13, 2009

Pastila zilnica de ras!

Daca e weekend inseamna ca parintii au timp sa stea mai mult cu copii... si sa vada cam tot ceea ce le poate mintea. Vedem si noi mai jos.. :)))Nu putea sa lipseasca din pastila, faze cu Idioti in actiune!

Esti vedeta? Arata tot ce poti.
De esti prost, stai acasa... Iata ce se poate intampla in direct la o preselectie de vedete:Si normal, intrebarea: E pe bune?!

O mica farsa cu un biciclist plecat la cumparaturi:Iar la final cu dedicatie, pentru iubitorii de animale:

Cele mai tari reclame!

Azi una speciala cu iz de weekend la o bautura racoritoare. Sa-mi spuneti de ce aveti chef dupa ce vedeti reclama asta.. :)))))
Sa beti asemenea suc sau.. altceva? :))

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Azi am ce am cu desenele animate. Si urmatoare reclama e tot cu personaje animate.

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Pentru reclama asta s-a facut casting? :)))) Cum e sa mergi la preselectie si sa-ti arati.. aaa, stiti voi! :)

Un concept de instrument fantastic!

Viitorul suna bine, ar spune o reclama..
Pai da, un grup ingenios de studenti de la o Universitate de muzica din Iowa a creat un mega instrument care inlocuieste orchestra. Conceptul 3D se bazeaza pe mingi, instrumente de percutie, presiunea aerului si programarea computerizata.

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Ehe era prea frumos sa fie adevarat pentru ca din pacate conceptul acesta din 2005 a ramas in acelasi stadiu de concept. :)

Idei de case!

Incepem subiectul asta pornind de la ideea ca in ziua de astazi.. TOTUL ESTE POSIBIL!
Practic nu ar trebui sa ne mire ca vedem o casa construita cu susu`n jos... ca sa ma exprim elegant. Daca asta e feng shui atunci eu imi tai....
ratia de ciocolata. :)))))
Vizionare placuta si poate poate... vedem si noi maine poimaine, case identice cu cele din clipul urmator. E drept unii dintre voi ati putea spune ca la noi dintotdeauna s-au construit asemenea case, ca au fost prost concepute.. :)) Dar e alta mancare de feng shui.. :))


Recomandarea Zilei - 13 Iunie 2009

Azi inaintea piesei obisnuite vreau sa va prezint o compilatie de demolari din lumea intreaga, creata special pe muzica si nu orice muzica ci muzica clasica, opereta. E misto de tot.....Anul 2005 a fost pentru Kelly Clarkson unul dintre cele mai bune. A fost prezenta in Topul Billboard cu nu mai putin de 3 piese si nu pe orice pozitii ci pe 2,3 si 4. O performanta! Ascultam locul 2:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România