luni, decembrie 06, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Fara prea multe cuvinte...
Ce ziceti de cateva petreceri?


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

IO CANTO - semifinala

Dupa cum v-am mai spus, romanca noastra Andreea Olariu este calificata direct in finala festivalului concurs Io Canto, editia de anul acesta cu numarul 2, ce se desfasoara in Italia fiind gazduit de postul privat de televiziune Canale 5 Mediaset.

Sambata seara a fost o oarece finala... mai degraba un play off pe pricipiul confruntarilor directe intre 2 concurenti pentru ocuparea unui loc in finala concursului de saptamana aceasta. Mai exact, cantau 2 concurenti dupa care se prezenta rezultatul televotului dintre cei doi si firesc mai apoi, castigatorul calificat in finala.

Nu doresc sa va plictisesc prezentand intreaga etapa a competitiei. Cei interesati pot vedea inregistrarea integrala a semifinalei, aici.

Am sa va prezint insa mai jos piesa interpretata sambata seara de Andreea inafara concursului dar si cea interpretata de contracandidata ei la titlu, Benedetta.

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Decembrie 2010 -1-

O noua saptamana plina de goluri in Europa si nunumai, unul mai frumos ca celalalt.
Aveti de vizionat ca de obicei un top 10 cele mai frumoase goluri dupa care aveti de ales cel mai tare gol din cele mai reusite, marcate pe stadioanele din Europa.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România