luni, decembrie 06, 2010

IO CANTO - semifinala

Dupa cum v-am mai spus, romanca noastra Andreea Olariu este calificata direct in finala festivalului concurs Io Canto, editia de anul acesta cu numarul 2, ce se desfasoara in Italia fiind gazduit de postul privat de televiziune Canale 5 Mediaset.

Sambata seara a fost o oarece finala... mai degraba un play off pe pricipiul confruntarilor directe intre 2 concurenti pentru ocuparea unui loc in finala concursului de saptamana aceasta. Mai exact, cantau 2 concurenti dupa care se prezenta rezultatul televotului dintre cei doi si firesc mai apoi, castigatorul calificat in finala.

Nu doresc sa va plictisesc prezentand intreaga etapa a competitiei. Cei interesati pot vedea inregistrarea integrala a semifinalei, aici.

Am sa va prezint insa mai jos piesa interpretata sambata seara de Andreea inafara concursului dar si cea interpretata de contracandidata ei la titlu, Benedetta.

Andreea Olariu & Cristian Imparato - I surrender



Cristian Imparato este castigatorul primei editii a concursului Io Canto, desfasurat anul trecut.

Cristian Imparato & Benedetta Caretta - Insieme



Pentru saptamana aceasta este foarte important ca noi toti romanii sa strangem randurile, sa ne unim fortele si sa luptam impotriva masinariilor facute de organizatori. Votati in numar cat mai mare sambata seara la Io canto, de la ora 21:10 ora Italiei sau 22:10 ora Romaniei, pe Canale 5.
Toti romanii din Italia sunt rugati sa urmareasca emisiunea si sa o voteze pe Andreea Olariu pe parcursul cantecului ei din finala. Sau poate vor fi cantece... mai multe.
Nu stiu exact cum vor face organizatorii. Daca mama Andreei stie mai in detaliu cum vor sta treburile este binevenita pentru ca stiu ca citeste Recomandarea Zilei. Cum la fel.... trebuie sa stie atat dansa cat si Andreea, ca suntem cu totii alaturi de ea si indiferent de rezultat, trebuie sa stie ca pana acum ne-a reprezentat foarte bine iar viitorul ei va fi presarat doar cu impliniri si succese daca va continua sa munceasca, sa studieze si sa participe la cat mai multe concursuri pe care sa le castige... firesc!
Hai Andreea, vino in tara cu titlul Io canto!
Sa fii iubita...

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România