luni, iulie 13, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Da, azi e luni si 13 pe deasupra! Deci daca nici iarba nu creste atunci ar trebui ca si ghinionul sa mai stea pe acasa ca doar e luni... Apropos de ghinion, incepem pastila de azi cu o faza reala inregistrata de o televiziune braziliana.
PS Eu chiar nu cred in superstitii...
Ce ziceti de camionul asta? E made in... !???? :))Sa ne inveselim nitel cu o selectie ce a adunat ultimele clipuri funny din Australia:Dupa atata ras, poate vi s-a facut sete. Sa chemam un chelner... barman... ceva...Oare ati mai vazut vreun copil lesinand de frica? :))Si daca vine Politia... ce!? Si la ei se ignora fara menajamente omul legii!O alta gluma marca HappyFish...Il stiti pe Costica Berhar? Facem cunoastinta cu el... :))Cum fac animalele?Ce draguta e!!! Si daca am ajuns la copii, zic sa mai vedem un mic clip cu un alt bebel dragut. Cand Mos Ene vine pe la gene...+ un dans... :))Sa nu va luati Toyota ca patiti ca el:Spre final, ce ziceti de cateva farse?!

O bonificatie pentru iubitorii de animale:

Faceti si voi ca ei!

Na... acu` ce sa zic referitor la clipul urmator... daca e de la rusi nu ma mir.
Stiti si voi care e sportul national la rusi... vodka si cu sticla grasa.:))
Ce fac rusii insa cand se plictisesc de monotonia, sticla-pahar-gura?! Se distreaza si reinventeaza bautul tariei dupa cum urmeaza:Ziceti-mi si mie ce face tipu` asta!?
Orice ar face... cocktail, clatite, placinte sau mai stiu eu ce.. face mai mult decat misto!

Tornada si la noi?

O tornada a aparut in weekend la Galati...Din fericire intensitatea ei a fost destul de mica dar e un semn clar ca clima de la noi s-a schimbat si ca de acum incolo ne putem astepta la asemenea fenomene meteorologice chiar si foarte violente.
Va invit sa urmariti un clip extraordinar in care veti putea observa foarte clar forta devastatoare extraordinara a unei tornade.

Cele mai rapide recorduri!

Este foarte adevarat ca recordurile sunt multe la numar.
Cartea Recordurilor scoate editie dupa editie de la tipar.
Printre aceste recorduri se afla si performantele din clipul de mai jos care e defapt o selectie de recorduri realizate in foarte scurt timp. Fiecare record va fi insotit si de un anunt text pentru a vedea despre ce este vorba.
Un clip de senzatie:

Recomandarea Zilei - 13 Iulie 2009

Fratilor... americanii sunt tari.
Priviti noile stiri de la ei.. tunate pe note muzicale. :))
De exceptie:Va propun o piesa noua via radio21.ro iar mai apoi piesa oldies but goldies.
Blaxy Girls - I have my lifeO piesa de colectie din 1986:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România