miercuri, decembrie 16, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Ha ha ha.... ninge peste tot sau macar a nins pana azi. Unora le place anotimpul acesta, altora nu si oricum deja s-au saturat de zapada. Ei da, pentru ei si nu numai, cateva aventuri de sezon cald in amintirea peripetiilor de asta vara.. la piscina sau la mare.Punct ochit, punct lovitUps... eroare... La fotbal!Pisici in ring...O racheta lansata pe data de 13... cine crede in superstitii?O dansatoare cu.... greutate:Idioti in actiune:

Fara prejudecati!Cand talentu` da pe din`afara...:)))Si un alt bebel.... Monstru` din canalizare!Bonusul de azi... cu si despre zapada ce a cazut!

Recomandarea Zilei - 16 Decembrie 2009

Muzica noua la inceput ca de obicei si mai presus de orice, muzica noua romaneasca.

Guess Who - Locul PotrivitTom Boxer ft Antonia - MorenaRecomandarea Zilei continua cu alte piese noi de dincolo:

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken HeartSi o surpriza cu iz hindi pentru voi, sper sa va placa:

Malkit Singh - Nach BilloNu lipsesc si piesele de sezon.... Azi una singura:

Basshunter - Jingle BellsPiesa veche vine din anul 1996. Ia sa vad cati stiti piesa asta? :)

SQEEZER - Blue Jeans
* * * * *
Clipurile pieselor noi sunt supuse verificarii si rezervarii drepturilor de autor astfel ca e posibil ca unele din acestea, uneori, sa nu mai fie disponibile la accesare. Cum exista restrictii ce tin de copyright, drepturi de autor, clipurile in cauza sunt scoase din playlist-urile YouTube tocmai datorita faptului ca nu au fost urcate pe server in mod oficial de catre cei responsabili si implicati in mod direct (autori, case de discuri, manageri, impresari, samd).
Cu alte cuvinte savurati clipurile in ziua in care apar pe Recomandarea Zilei, pentru ca exista riscul ca maine sau in cel mai rau caz la putin timp dupa postarea de pe site, acestea sa nu mai fie disponibile. Oricum acest lucru se intampla in cazuri rare si personal imi dau toata silinta ca linkurile clipurilor sa vina din ,,surse,, oficiale si sa fie actualizate permanent pentru a fi vizionate fara probleme la orice ora si in orice zi. Mersi de intelegere!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România